Sen gelemiyorsan kitap sana gelir!

21 Şubat 2017 14:48

Senirkent İlçe Halk Kütüphanesi olarak ilçedeki bazı okulların kütüphaneye uzak olması, kış şartlarının çetin geçmesi nedeniyle “Sen Gelemiyorsan Kitap Sana Gelir!!!” kampanyası düzenliyor. Konu ile ilgili olarak Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şöyle: “Senirkent İlçe Halk Kütüphanesi olarak ilçedeki bazı okulların kütüphaneye uzak olması, kış şartlarının çetin geçmesi nedeniyle “Sen Gelemiyorsan Kitap Sana Gelir!!!” kampanyası düzenliyor.

Kütüphane ve kitap okuma alışkanlığını çocuklarımıza kazandırmak amacıyla Senirkent İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Deniz BAHADIR, Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ramazan YAŞAR ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Edebiyat öğretmeni Rasim EREM'le yapılan ortak çalışmalar sonucunda toplu olarak öğrencilerin Kütüphaneye üye olmaları sağlandı.

Her öğrenciye okuyucu üye kartları çıkarıldı.

“Sen Gelemiyorsan Kitap Sana Gelir!!!” kampanyası için Okul Müdürü, öğretmenler ve Senirkent İlçe Halk Kütüphanesi tarafından okunacak kitapların seçimi yapıldı, listeler hazırlandı, ve kitaplar okullara teslim edildi. Tespit edilen 307 adet kitap ister okula isterse de  Kütüphaneye teslim edilebileceği gibi, kartı olan her öğrenci liste dışında bulunan ve kütüphaneden istediği kitabı alabilecektir.

Şimdi okuma zamanı…”

Bu haber 636 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...