TOKİ için destek bekliyoruz

21 Şubat 2017 18:33

Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal, emekli, dar gelirli ve esnaflara yönelik yapılacak TOKİ’nin bu yıl temelinin atılması için destek beklediklerini söyledi. Ersal, ‘Isparta’ya TOKİ yapılmayacak’ söylentilerinin ise asılsız olduğunu vurguladı.

Isparta Valisi Şehmus Günaydın ile TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu, AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in İlimize kazandırmak istenilen toplu konutlar için çalışmalar sürüyor.  Emeklilere, esnafa ve dar gelirliye yönelik Isparta’da yapılması hedeflenen toplu konut projesiyle ilgili Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal önemli açıklamalarda bulundu. Ersal, “TOKİ olayımız 2 yıldır gündemimizde. Bunun mücadelesini verdik, veriyoruz. Bu konuda emeklilerimiz gelerek, ne zaman yapılacağını sormaktadırlar. Ayrıca Isparta’ya TOKİ yapılmayacakmış gibi söylentileri yaygara yapanlar oluyor. Bu konunun bir an önce çözülmesini istiyoruz. Sayın vekilimiz Süreyya bey bu konuda özverili çalışmalar yapıyor. Giden valimizle birlikte çalışmaları sayesinde 40 bin metrekare alan TOKİ’ye devredildi. Bunun bir an önce yapılması konusunda Sayın milletvekilimiz beyanat verdi. 4500 konutun 2017 yılında yapımına başlanacağını söyledi. Sayın Valimiz Şehmus Günaydın bey de bu konunun ele alınacağını ve en kısa zamanda TOKİ’nin Isparta’ya yapılacağını söyledi” dedi.

SAYIN VEKİLİMİZ HERHALDE EN KISA SÜREDE BİZE BU MÜJDEYİ VERECEKTİR

Ersal, “Emeklimiz beklenti içerisinde. Sayın Valimiz de bu için mimarıdır. Çünkü geldiği Kastamonu’da bu işi başlatıp gelmiştir. Isparta’da da TOKİ’nin başlatılmasını sayın valimizden rica ediyoruz. Sayın vekilimiz bu konuda özverili çalışıyoruz. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu başkanı olarak geçmişte işleri yoğundu, şuanda işleri hafiflemiş olabilir. Bu konunun üzerine düşeceğini ve emekli, esnaf ve dar gelirliye TOKİ’nin yapılacağının müjdesini en kısa zamanda beklemekteyiz. Isparta’ya TOKİ yapılacak. Bundan kimse endişe etmesin. Ama başlama süreci burada çok önemli. Sayın vekilimiz herhalde en kısa sürede bize bu müjdeyi verecektir” diye konuştu.

 

Bu haber 500 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...