Gençlik Merkezi Atölye Çalışmalarına yoğun katılım

23 Şubat 2017 18:33

Gençlik Merkezinde Şubat ayında yapılması planlanan Atölye çalışmaları gençlerin katılımıyla yapılıyor.

GENÇLİK MERKEZLERİ AKADEMİSİ DEĞERLER ATÖLYESİ

Gençlik Merkezleri Akademisi Değerler Atölyesi çalışmaları kapsamında Şubat Ayı teması olan Güvenilirlik ve Güvenilir Olmak konularını istişare ettik. Isparta Gençlik Merkezi has odasında gerçekleştirdiğimiz Değerler Atölyesi kapsamında Güvenilir olmak hususunu yaygın eğitim metodlarıyla gençlerde aktardık. Güvenilir olmanın gereklilikleri, önemi ve tarihimizde güvenir şahsiyetlerin hayatlarının incelendiği eğitim interaktif bir şekilde gençlerin aktif katılımı sağlayarak icra ettik.

GENÇLİK MERKEZLERİ AKADEMİSİ KİŞİSEL GELİŞİM ATÖLYESİ

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi, Gençlik Merkezleri Akademisi Kişisel Gelişim Atölyesinde İletişim konusu yaygın eğitim metodlarıyla icra edildi. 15 Şubat 2017 Çarşamba günü saat 18.00'de Isparta Gençlik Merkezi Has odada gerçekleştirilen İletişim Teknikleri çalışmasına Gençlik Merkezi üyesi 15 genç katıldı. Yaygın eğitim metodlarının kullanıldığı eğlenceli ve bir o kadar öğretici olan eğitimde gençler iletişim şekillerini, zorluklarını ve önemini yaşayarak öğrendi. Gençlerin aktif olarak katılım sağlayarak öğrenmesini amaçladığımız eğitim yaklaşık 2 saat sürerken Kişisel Eğitim Atölyesi periyodik zaman aralıklarında Gençlik Merkezinde yapılmaya devam edecek.

GENÇLİK MERKEZLERİ AKADEMİSİ DİL EĞİTİMLERİ ATÖLYESİ

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi, Gençlik Merkezleri Akademisi Dil Eğitimleri Atölyesi kapsamında gönüllü gençlerimize İngilizce eğitimleri veriliyor. 17 Şubat 2017 Cuma günü 14.00 - 16.00 saatlerinde gerçekleştirilen eğitime 20 gönüllü genç katıldı. Haftalık olarak periyodik zamanlarda gerçekleştirilecek İngilizce eğitimleri Ücretsiz olarak yapılırken gençlerin kişisel gelişimlerini de katkı sağlanacak.

 

 

Bu haber 813 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...