YENİ OTOGAR’IN İHALESİ 6 MART’TA

23 Şubat 2017 18:40

Çünür Mahallesine yapılması planlanan Yeni Otogar ve Yaşam Merkezi Projesiyle ilgili Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın önemli açıklamalarda bulundu. Projenin ihalesinin 6 Mart Pazartesi günü yapılacağını açıklayan Günaydın, projenin ihalesinin Kanal32 televizyonundan Canlı olarak yayınlanacağını ifade etti.               

Isparta Belediyesi tarafından Çünür’e yapılması planlanan yeni otogar ve yaşam merkezi projesinin ihale tarihi belli oldu. Buna göre daha önce iptal edilen projenin ihalesi 6 Mart’ta yapılacak. Başkan Günaydın, yeni otogarın Isparta’ya kimlik kazandıracak bir proje olduğunu söyledi.

Isparta’nın mevcut şehirlerarası otogarının günümüz şartlarına yetersiz gelmemesi nedeniyle Isparta Belediyesi tarafından Çünür’e yeni bir otogar yapılması hedefleniyor. Bu doğrultuda daha önce iptal edilen yeni otogar ve yaşam merkezi projesinin ihale tarihi belli oldu. Projede yapılan değişiklikler nedeniyle ihale tarihinin daha önce ertelendiğine dikkat çeken Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Yeni Otogarın ihalesi Atatürk’ün Isparta’ya geldiği gün olan 6 Mart’ta yapılacak” ifadelerini kullandı.

Başkan Günaydın, Yeni otogar projenin bulunduğu bölgeye yapılacak kavşağın ihalesinin gerçekleştirildiğini söyledi.

İhalenin 6 Mart Pazartesi günü yapılacağını dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın , Projenin içerisinde müze, kule, gül parkı ve outlet tarzı alışveriş merkezi olacağını ifade eden Belediye Başkanı Günaydın, ihale dosyasına büyük firmaların ilgi gösterdiğini de açıklayarak, ihalenin Kanal 32 ekranlarında da canlı yayınlanacağını belirtti.

 

Bu haber 634 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...