Eğirdirspor, Sandıklıspor maçından galibiyetle çıktı

28 Şubat 2017 14:46

Bölgesel Amatör Lig 7. grupta mücadele eden Eğirdirspor deplasmanda Sandıklıspor'u 2-1 mağlup ederek 30 puanla 4. sıraya yerleşti.

Sandıklı Şehir Stadında pazar günü oynanan karşılaşmayı Hatay Bölgesi hakemleri  Hasan Yüncüoğlu, Ahmet Deveci, Muhammet Münir Dadı, Mustafa İnan yönetti. Karşılaşmaya tutuk başlayan temsilcimiz 11. dakikadan sonra oyundaki üstünlüğünü ortaya koydu ve 21. dakikada Ömer'in sağ çaprazdan şutu az farkla auta gitti. 24. dakikasında Eğirdirspor'un 18'lik yıldızı Alperen şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra Oğulcan, Ömer ve Haşim ile 2 net fırsattan yararlanamayan temsilcimiz,soyunma odasına 1-0lık üstünlükle girdi.  İkinci yarıya aynı 11'le başlayan temsilcimiz Eğirdirspor, 56. dakika'da Haşimin getirdiği topla ceza sahasına giren Alperen 2 rakibini egale ederek yaptığı vuruşla takımını 2-0 öne geçirdi. Golün ardından sıklaşan Sandıklıspor ataklarında İsmail Kone iki pozisyonda golü bulamazken, Eğirdirspor Burak, Ömer ve kornerden Mertcan Eskin ile 3 net fırsattan yararlanamadı. Karşılaşmanın 84. dakikasında yapılan ortayı elinden kaçıran Kaleci Mehmet Karabacak'ın karambol oluşmasına neden olan pozisyon sonrasında İsmail Kone topu ağlara gönderdi 2-1. Maç bu skorla sona erdi.

Eğirdirspor bu galibiyetle puanını 30'a çıkarttı ve 4. sıraya yerleşti. Temsilcimiz 5 mart 2017 Pazar günü kendi sahasında Dumlupınar Üniversitesispor kulübü ile karşılaşacak.  

 

 

 

Bu haber 539 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...