“Hedefim; Isparta’nın eğitimini daha da ileri götürmektir”

26 Aralık 2012 19:35

Göreve başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Öztürk,  Isparta’daki eğitim kalitesi ve alt yapısının farkında olduğunu belirterek, amacının bundan sonra ildeki eğitim kalitesini daha da yükseltmek olduğunu söyledi.

Yaklaşık 8 ay Isparta Milli Eğitim müdürlüğü görevini yürüttükten sonra Balıkesir’e atanan Sabri Caner’in yerine İstanbul Eyüp İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden atanan Muhammet Öztürk, önceki gün görevine başladı.

Isparta’ya yeni geldiğini ve henüz şehri tanımaya çalıştığını ifade eden çiçeği burnunda İl Müdürü Muhammet Öztürk; “Isparta’nın eğitim alt yapısının iyi durumda olduğunu yaptığım görüşme ve araştırmalarla öğrendim. Bende burada görevime başladım ve inşallah bundan sonraki amacım ve hedefim Isparta’daki eğitim kalitesini bulunduğu yerden daha yukarılara çıkarmak olacaktır” dedi.

MUHAMMET ÖZTÜRK’ÜN ÖZGEÇMİŞİ

1954 Yılında Trabzon iline bağlı Çaykara ilçesinde doğdu. 1975 yılında Trabzon Erkek İlköğretmen okulundan mezun oldu. Daha sonra lisans öğrenimini ve İşletme Fakültesi Mahalli İdareler Yerinden Yönetim alanında yüksek lisans öğrenimini tamamladı.

Sırasıyla; Yurdun çeşitli yörelerinde öğretmenlik ve idareciliği yaptı, Aralık 1983 yılında öğretmen olarak Almanya’ya gitti, Ocak 1988 yılında Eğitim Ataşesi yardımcılığı görevini yürüttü, Ağustos 1990 yılında yurda dönerek İstanbul’da öğretmenliğe başladı, Kasım 1992 yılında İstanbul Bağcılar Halk Eğitim Merkezinde Müdür Yardımcılığı, Mart 1994 yılında İstanbul Bağcılar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü, Mart 2003 Yılında İstanbul Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Nisan 2004 Yılında İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı,

Eylül 2005 Yılında İstanbul Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ekim 2009 Yılında Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerinde bulundu, Ocak 2011 Yılında vekaleten İstanbul Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı, Ocak 2012 Yılında asaleten İstanbul Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.

Muhammet Öztürk evli ve 4 çocuk babasıdır. Çeşitli dergilerde eğitim üzerine yayınlanmış çok sayıda yazısı ve makalesi olup “Okul Öncesinde Çocuk Eğitimi”, “Anne-Baba Eğitimi” adlı ve eğitim yönetimi alanında yayınlanmış üç adet kitabı bulunmaktadır.

Bu haber 760 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...