‘Temsili Askerlik’ duyurusu

28 Şubat 2017 14:52

Her yıl Engelliler Haftası kapsamında icra edilen temsili askerlik hizmetinin 2017 yılı için yurt genelinde 12 Mayıs 2017 tarihinde icra edileceği bildirildi. Temsili askerlik uygulamasına başvuru yapacak vatandaşların müracaatlarını Isparta İl Merkezinde  İl Jandarma Komutanlığı, Merkez Komutanlığı ve Askerlik Şubesi Başkanlığına 04 Mayıs 2016 tarihine kadar yapabileceği bildirildi.

Temsili Askerlik Uygulaması ile ilgili olarak Valilikten yapılan duyuru şöyle: “Her yıl engelliler haftası kapsamında icra edilen temsili askerlik hizmetinin 2017 yılı için yurt genelinde 12 Mayıs 2017 tarihinde icra edileceği ilgi (a Ve b) emirle bildirilmiştir. Bu yıl uygulamaya 1997 ve daha yaşlı doğumlulardan daha önce katılmamış olanlar dahil edilecektir.

Temsili askerlik uygulamasına başvuru yapacak vatandaşlarımız müracaatlarını ISPARTA İl Merkezinde  İl Jandarma Komutanlığı, Merkez Komutanlığı ve Askerlik Şubesi Başkanlığına yapabilecektir. İlçe merkezlerinde ise Jandarma Komutanlıklarına ve Askerlik Şubesi Başkanlıklarına başvuru yapılabilecektir.

29 Mart 2017 tarihine kadar yapılan müracaat listelerinin K.K.K.lığına gönderilmesini müteakip hangi garnizonlarda Temsili Askerlik Uygulaması yapılacağı K.K.K.lığınca belirlenecektir. Müracaatların kabulüne 04 Mayıs 2016 tarihine kadar devam edilecektir”.

Bu haber 545 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...