Basketbol heyecanı sona erdi

1 Mart 2017 18:03

İlimiz ev sahipliğinde 12 il, 24 takım, 350 sporcu katıldığı Okullar arası Yıldız Kız-Erkek Basketbol grup müsabakaları tamamlandı.Isparta’da spor dolu bir hafta daha geride kaldı. Okul sporları faaliyetleri kapsamında Okullar arası Yıldızlar Basketbol Grup Müsabakaları 24-26 Şubat 2017 tarihleri arasında Isparta’da gerçekleştirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinesinde düzenlenen Basketbol grup müsabakalarına 12 il, 24 takım ve 350 sporcu katıldı. Işıkkent Spor Salonu ve SDÜ Atatürk Spor Salonunda 3 gün süren müsabakalar nefes kesti.

Kıran kırana geçen müsabakalar yarı finale adını yazdıran takımların belirlenmesinin ardından sona erdi.

Isparta ev sahipliğini yaptığı müsabakalar sonunda erkekler kategorisinde Bursa, İzmir ve Denizli kızlar kategorisinde ise İstanbul, Ankara ve Antalya takımları bir üst tura yükseldi.

Kategorilerinde dereceye giren takımlar ileri bir tarihte yapılacak olan Türkiye Şampiyonası Yarı Final müsabakalarında şampiyonluk mücadelelerine kaldığı yerden devam edecek.

Dereceye giren okulların sporcularına madalya ve başarı belgeleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından takdim edildi. Dereceye giremeyen il okul takımlarına ise katılım belgeleri verildi. 

Spor kenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ilimizde ulusal organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam edeceklerini söyleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Basketbol grup müsabakalarında dereceye giren ve katılım gösteren tüm takımları tebrik etti.  

Bu haber 586 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...