“BADMİNTON”un kalbi Isparta’da atıyor

4 Mart 2017 10:37

Isparta, 2016-2017 sezonunda aldığı ulusal organizasyonlarla spor kenti olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bu kez 11 il takımın katıldığı Okul Sporları Genç Kız – Erkekler Badminton Grup Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen Okul Sporları Genç Kız – Erkekler Badminton Grup Müsabakaları ilimizde başladı. Işıkkent Spor Salonunda 3 gün sürecek olan grup müsabakalarına 11 ilden toplam 22 okul takımından 200’ye yakın sporcu katılıyor.

Heyecan kesen müsabakaların seremoni töreninde konuşan Isparta Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ahmet Taşdemir, “90 tescilli kulüp 28 bine yakın lisanslı ilimizde her yıl 50’ye yakın ulusal organizasyona ev sahipliği yapmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Okul spor faaliyetlerinde 40 branşın 37’sinde faaliyet göstermekteyiz. İlimizde şuan bulunduğumuz Işıkkent Spor Salonumuz, Uluslararası Sav Atletizm Pisti, Sporcu Fabrikası gibi önemli yatırımlarla spor kenti olma yolunda emin adımlarla ilerlemekteyiz. Okul sporlarının asıl amacı yardımlaşma, kardeşlik, hoşgörü değerlerini ön plana çıkarmak ve yetenekli çocuklarımızı milli takımların alt yapısına ve Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezlerimize kazandırmaktır. Bu amaç doğrultusunda bütün okul takımlarımıza teşkilat çalışanlarım ve şahsım adına başarılar diler, saygılar sunarım” dedi.

Badminton grup müsabakaları Pazar günü ödül töreninin ardından sona erecek.

Bu haber 911 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...