“Halkın huzuru bizim mutluluğumuzdur”

27 Aralık 2012 19:03

İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ömer Uyan, Isparta halkının huzur ve güveni için tüm teşkilat olarak gece – gündüz demeden çalıştıklarını belirterek; “Halkımızın huzuru bizim gururumuz olacaktır” dedi.

İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ömer Uyan, geçtiğimiz günlerde kendisini ziyaret eden Isparta Gazeteciler Cemiyeti’ne iade – i ziyarette bulundu.
Basın kuruluşlarını sık sık ziyaret eden Albay Uyan, dün de Isparta Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Belediye İşhanı’nda bulunan Cemiyet binasında gerçekleşen ve Cemiyet Başkanı Şevket Karahan’ın ev sahipliği yaptığı ziyarette Cemiyet Yönetim kurulu üyeleri de ve bazı üyeler de hazır bulundu.
KARAHAN; “JANDARMA ÖNEMLİ OPERASYONLARA İMZA ATIYOR”
Samimi havada geçen iadeyi ziyarette, Isparta Gazeteciler Cemiyet Başkanı Şevket Karahan, “Askeri kurumlar bizlerin saygı duyduğu kurumların başında geliyor. Şehrin dış güvenliği sağlayan Jandarma başarılı operasyonlara imza atıyor. Sağolsun komutanımız bizlere değer veriyor ve destek oluyor” dedi.
UYAN; “GÜVENLİK VE HUZURUNA ÇOK ÖNEM VERİYORUZ”
Ziyarette konuşan İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ömer Uyan da konuşmasında, sorumluluk alanlarında asayiş olaylarının çok sık yaşanmadığını söyledi.
Yaşanan olaylara da en kısa zamanda müdahale ettiklerini, herhangi bir olumsuzluğa meydan vermediklerini dile getiren Ömer Uyan; “Emniyet ve asayiş olaylarında öne çıkan ve bizi yoran, bizi üzen ciddi bir olayımız yok. Ispartalı vatandaşların duyarlı davranıyorlar, kanunlara ve yasalar uyuluyor. Her ilçede ilçe jandarma komutanlığının büyüklüğüne göre 3 veya 4 jandarma timinin bulunuyor. 156 Jandarma servisine gelen bütün ihbarların titizlikle değerlendiriliyor. Bizim ana hedefimiz ve amacımız halkımızın güveni ve huzurudur. Buna büyük önem veriyoruz” dedi.

Bu haber 1064 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...