ISVAK’ta yeni başkan Ahmet Şahlan

7 Mart 2017 18:33

Merkezi Ankara’da bulunan ISVAK’ın Pazar günü yapılan seçimli Genel kurulunda başkanlığa işadamı, hemşehrimiz Ahmet Şahlan getirildi. Şahlan, ilk mesajında ANIT MEZAR yapımına dikkat çekti

ISVAK' ın Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı, Ankara’da 5 Mart Pazar günü Vakıf Genel Merkezinde yapıldı. Kurucular ve mütevelli heyet üyelerinin oy kullandığı seçimli Genel kurulda, 9 kişilik yönetim şu isimlerden oluştu. Ahmet Şahlan, Abdurrahim Kurucu, Yaşar Bakal, Halis Tuna, Erdal Saraçoğlu, Ali Tanış, Kemal Battal, Binnur Saraçoğlu, ve Doğan Çelikten oluştu. Yönetim kurulu kendi arasında yaptığı görev dağılımında ise Başkanlığa işadamı, hemşehrimiz Ahmet Şahlan’ı getirdi.

Genel Kurulda konuşma yapan Başkan Ahmet Şahlan, Kamuoyuna; 9.Cumhurbaşkanı, Vakfın kurucu onursal başkanı, hemşehrimiz, merhum Süleyman DEMİREL' in "ANITMEZAR" ı ile ilgili önemli mesajlar verdi. Şahlan mesajında özetle şunları söyledi."9. Cumhurbaşkanımız, Vakfımızın KURUCU ONURSAL BAŞKANI, hemşerimiz, merhum Süleyman DEMİREL' in vefatının ikinci yılına girdiğimiz halde, ANITMEZAR' ı nın bugüne dek henüz yapılamamış olması, ISVAK GENEL KURULU' na katılan Isparta' lı hemşerilerinin önemli bir teklifi ile; " ANITMEZAR" çalışmaları yapılması, projelendirilmesi, inşaatı gibi her aşamada, maddi ve manevi her türlü göreve hazır olduğunu, büyük bir gurur ve onurla ifade etmişlerdir..." dedi. Şahlan’ın konuşması ve teklifi Genel kurula katılanlar tarafından oy birliği ile kabul edildi. ISVAK Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şahlan, Yeni Ufuklar...Yepyeni atılımlar...Sürdürülebilir kalkınma projelerine hızlı adımlar... gibi ana başlıkları ile verdiği mesajların hayata geçirilmesi için ciddi adımların atılacağını da kaydetti. Bu arada Konuşmalardan sonra, emeği geçenlere plaket takdim edildi.

 

 

Bu haber 812 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...