“Tarihimizi ve kimliğimizi bilmeseydik kötü niyetliler amacına ulaşmış olurlardı”

7 Mart 2017 18:37

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Kitap Fuarı açılışında okumanın ve eğitimin önemine dikkat çekti. Türkiye'de bir dönem eğitim işini üstlenen FETÖ'ye gönderme yapan Yalçın, "Altın nesil yetiştiriyoruz diye maalesef bu ülkenin evlatlarını terörist olarak karşımıza diktiler" diye konuştu. Yalçın, şöyle konuştu: "Isparta tarihinde bir ilk yaşanıyor. Fuarcılık alanında yeni bir dönem başlıyor. Kitap Fuarları'nı başka şehirlerde çok beğenerek geziyorduk. Bu fuarların en büyüğünün, en güzelinin ilimizde yapılıyor olması hepimizi gururlandırmıştır.

Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Isparta adına, ülkemiz adına, geleceğimiz adına bu önemli hizmete destek veren herkese şükranlarımı sunuyorum. Isparta'nın gülünün kokusu ile kitabın kokusunun buluşması noktasında önemli bir konsept oluşturulmuş. Bu işin uzun yıllar devam edeceğini umuyorum. Ispartalı hemşehrilerimizin bu güzel çalışmaya destek vereceğine inanıyorum. Geleceğimizi etkileyen bir konu.

Türkiye'de okuma oranı çok düşük diye bir anlayış var. Yakın çevremize baktığımızda tarihimizi, kimliğimizi iyi bilen bir milletiz. Eğer biz tarihimizi ve kimliğimizi bilmeseydik kötü niyetliler amacına ulaşmış olurlardı. Birileri bu işi uzun yıllar üstlendiler. Altın nesil yetiştiriyoruz diye maalesef bu ülkenin evlatlarını terörist olarak karşımıza diktiler. Bunun için biz bu işe çok önem vermemiz lazım. Bu işin her zaman arkasında olmamız gerektiğini düşünüyorum."

 

Bu haber 558 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...