Başkan Günaydın, Gençlik Koşusunda Birinci olan sporcuları ödüllendirdi

8 Mart 2017 16:57

Atatürk’ün Isparta’ya gelişinin 87.yılı anısına, Isparta Belediyesi organizasyonunda gerçekleştirilen Gençlik Koşusunda birinci olanlara para ödülleri Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın tarafından, başkanlık makamında verildi.

Küçükler, yıldızlar, gençler olmak üzere 3 kategoride ve her kategoride kızlar ve erkekler olmak üzere 100, 400, 800 ve 1500 metrede sporcular birincilik için ter döktü. 3 Mart’ta Atatürk Stadyumunda düzenlenen yarışmalarda ikinci, üçüncü ve dördüncülerden 72 sporcuya ödülleri stadyumda verilirken, birincilik elde eden 24 sporcuya da ödülleri Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın tarafından başkanlık makamında takdim edildi. Toplamda 96 sporcuya Isparta Belediyesi tarafından para ödülü verilirken, para ödülleri birinciler için 200, 2.’ler için 150, 3.’ler için 100 ve 4.’ler içinde 50’şer lira olarak belirlendi. Her sporcuya ayrıca katılım belgeleri takdiminde bulunuldu.

Küçük kız, küçük erkek, yıldız kız, yıldız erkek, genç kız ve genç erkek kategorilerinde 100, 400, 800 ve 1500 metre yarışmalarında birincilik elde eden toplam 24 sporcu, öğretmenleri ve velileri makamında ağırlayan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, sporculara başarı dileklerinde bulundu. Günaydın, “Sporcularımız başta olmak üzere hocalarımızı ve ailelerini tebrik ediyorum. Çocuklarımızı güzel, dinamik, hareketli ve sportmen olarak yetiştiriyorlar. 6 Mart bizler için önemli bir tarih. Atatürk’ün Isparta’ya gelişi anısına düzenlenen koşularda dereceler elde ettiniz. 1.’lik elde etmek kolay değildir. Bu sporun zorluğunu biliyorum. Zor bir spor dalından birincilik elde ettiniz. Bizlerde sizleri teşvik edelim istedik. Gelecekte de en güzel başarılar sizlerle olsun. Velilerimize ve hocalarımıza da böyle çocuklar yetiştirdikleri için tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

Bu haber 597 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...