Başkan Şengöl, Bayan Personelini Unutmadı

9 Mart 2017 16:32

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Dünya Kadınlar Günü’nde Belediyede çalışan bayan personellerini unutmadı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Belediye’deki bayan personeli makamında ağırlayan Başkan Şengöl, çalışanlarına birer gül takdim ederek günlerini kutladı.

Başkan Ömer Şengöl, konuşmasında "  8 Mart Kadınlar günü dolayısıyla sizlerle hem toplantı hem de gününüzü kutlamak üzere burada toplandık. Belediye bünyemizde çalışan bayanlarımızın %90'ının performansından memnunum. Geri kalan %10 'luk diliminde de incir çekirdeğini doldurmayacak bahanelerle çalışmaktan kaçtıklarını söyleyebilirim.Bizim sizlerden istediğimiz şey herkesin gücünün yettiğince çalışması. Ben sizlerin her zaman yanındayım, destekçisiyim ve haklarınızı da sonuna kadar savunuyorum. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Biz bu gün varız yarın yokuz ama sizler emekli oluncaya kadar burada çalışacaksınız, bir fazla çalışmak sizin menfaatinize olur çünkü burası sizin yeriniz. Bu vesile ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nüzü kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim " dedi.

Konuşmanın ardından bayan personellerin sorun ve isteklerini dinleyen başkan Şengöl, belediye bünyesinde görev yapan bayan personellere, bir demet gül hediye ederek, fotoğraf çektirdi.  Belediye’de çalışan bayan personel, Başkan Şengöl’e bu jestinden dolayı teşekkür ettiler.

 

Bu haber 530 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...