SDÜ Hastanesi’nde ‘Kadınlar Günü’ Kutlandı

9 Mart 2017 16:34

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle SDÜ araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde  karanfil dağıtımı yapılarak tüm hastalara ziyarette bulunuldu. Ziyarette hasta ve refakatçileri ile hastanede görev yapan akademik, idari ve şirket çalışanları olmak üzere tüm bayan çalışanlara da karanfil takdim edildi.

Ziyaretlere hastane Başhekimi Prof.Dr. Mehmet Yıldırım, Başhekim Yardımcısı Prof.Dr. Tolga Atay, Başhekim Yardımcısı Doç.Dr. Levent Tök, Başmüdür Mehmet Uygur, Hastane Müdürü Elif Bayer, Hastane Müdür Yardımcısı Fidan Karahan ve Müdür Yardımcısı Özgür Demir katıldı.

SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Mehmet Yıldırım, “Kadınlar her daim hayatımızın en özel varlıkları olmuşlardır. Annemiz, eşimiz, kardeşimiz, kızımız olarak hayatımızda yerlerini almışlardır. Karşılıksız sevgileri ve gösterdikleri şefkat ile bizlerin her an yanımızda olan başta Ispartalı kadınlarımız olmak üzere ülkemizde ve dünyadaki tüm kadınların ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Gün içerisinde devam eden uygulama ile ilgili konuşan hastalar ve hastane çalışanları ise, çiçek takdim edilmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek, “Sağlık hizmeti dışında bu tür önemli günlerde hatırlanmak da çok güzel. Tüm hastane idaresine teşekkür ediyoruz” şeklinde görüş bildirdiler.

Bu haber 510 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...