Badminton Grup müsabakaları sona erdi

9 Mart 2017 16:38

İlimiz spor dolu bir haftayı da geride bıraktı.  Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen Okul Sporları Genç Kız – Erkekler Badminton Grup Müsabakaları sona erdi.

Işıkkent Spor Salonunda 3 gün süren olan grup müsabakalarına 12 ilden toplam 16 okul takımının katılımıyla gerçekleştirildi. 200’ye sporcu, çalıştırıcı ve idareci ile yapılan müsabakaların sonucunda bay ve bayanlardan ilk 2’ye kalan takımlar Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazandı.

Heyecan kesen final müsabakaları sonunda erkeklerde Denizli Bozkurt Spor Lisesi, İzmir Seyit Şanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, kızlarda ise İstanbul Özel Beykent Okyanus Anadolu Lisesi, Muğla Adile İhsan Mermerci Kız Teknik ve Meslek Lisesi gruplarından bir üst tura yükselen il takımları oldu.

Dereceye giren okulların sporcularına madalya ve başarı belgeleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından takdim edildi. Dereceye giremeyen il okul takımlarına ise katılım belgeleri verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, grup müsabakalarında dereceye giren ve katılım gösteren tüm il takımlarını tebrik etti.  

Bu haber 830 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...