Başbakan Yardımcısı Şimşek, Kitap Fuarını Gezdi

10 Mart 2017 18:05

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek Isparta Belediyesi tarafından Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde açılan 1. Isparta Kitap Fuarını gezdi. Referandum çalışmaları kapsamında Isparta'ya gelen Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından akşam saatlerinde de Batıkent Mahallesinde bulunan Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde açılan 1. Isparta Kitap Fuarını gezdi.

Gökkubbe Kongre ve Fuar Merkezine gelen Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’i, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın karşıladı. Kitap fuarında yaklaşık bir saate yakın kalan ve stantları tek tek dolaşan Başbakan Yardımcısı Şimşek, burada yayınevleri ve yazarlarla bir süre sohbet ederek, kitapları inceledi. Fuarı ziyaret eden vatandaşlarla da sohbet eden ve hatıra fotoğrafı çektiren Başbakan Yardımcısı Şimşek ardından, vatandaşların kendisine uzattığı kitapları imzaladı.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Isparta Belediyesinin standını da ziyaret ederken, stantta belediye tarafından hazırlanan ve ücretsiz olarak vatandaşlara dağıtılan kitapları da yakından takip etti.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in Gökkubbe Fuar Alanındaki ziyaretine Isparta Valisi Şehmus Günaydın, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, belediye meclisi üyeleri ve diğer protokol üyeleri eşlik etti.

 

 

Bu haber 548 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...