Köprü trafiğe kapatıldı

11 Mart 2017 10:51

Isparta'da, ehliyetsiz 17 yaşındaki N.S.'nin kullandığı kamyonetin kontrolden çıkarak çarptığı 42 yaşındaki Veli Bakır'ın ölümüne, 2 üniversite öğrencisinin yaralanmasına neden olduğu kazanın meydana geldiği viyadük trafiğe kapatıldı.

Isparta-Keçiborlu karayolundaki Süleyman Demirel Üniversitesi'nin doğu ve batı yerleşkesini birbirine bağlayan viyadükte dün saat 15.00 sıralarında N.S. yönetimindeki 06 KBG 65 plakalı kamyonet, sürücünün kontrolünden çıkıp viyadüğün kaldırım bölümünde yürüyen üniversitede temizlik personeli olarak çalışan Veli Bakır ile öğrenciler Caner Özcanlı ve Betül Dönmez'e çarptı. Kazanın şiddetiyle Veli Bakır ile kamyonet viyadükten yaklaşık 10 metre uçarak İstanbul Caddesi'ne düştü. Öğrenciler ise viyadük üstünde savruldu. Bu sırada yoldan geçen Gürşah Akman'ın kullandığı 34 PH 0345 plakalı otomobil Veli Bakır'ın üzerinden geçti. Veli Bakır olay yerinde yaşamını yitirirken, öğrenciler ve kamyonet sürücüsü yaralandı.

TRAFİĞE KAPATILDI

Kazanın yaşandığı viyadük ise bu sabah SDÜ yönetiminin talebi üzerine araç trafiğine kapatıldı. Viyadüğün kırılan bariyerleri yenilenirken araç girişi yola konulan bariyerlerle kapatıldı. Kazada yaşamını yitiren 3 çocuk babası Veli Bakır'ın cenazesi ise morgdan alınarak Yalvaç İlçesi Eyüpler Köyü'ne getirildi. Bakır'ın cenazesi burada toprağa verildi. Tedavisinin ardından gözaltına alınan ehliyetsiz kamyonet sürücüsü Nesim Salman'ın emniyetteki ise işlemleri sürüyor.

YARALILARIN SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Öte yandan kazada yaralanan öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Acil Servisinde tedavi altına alınan öğrencileri Rektör Prof Dr İlker Hüseyin Çarkçı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Caner Özcanlı ve Betül Dönmez adlı öğrencilerin tedavileri hakkında bilgi de alan Rektör Çarıkçı'ya Başhekim Prof Dr Mehmet Yıldırım ile Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Önder Tomruk eşlik etti.

 

 

 

Bu haber 644 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...