Ticaret İl Müdürlüğü kuruldu

28 Aralık 2012 18:38

12.10.2012 tarihli protokolle Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünde görevli personelin bir kısmı Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Ticaret İl Müdürlüğüne devredilerek. Isparta Ticaret İl Müdürlüğü kuruldu.

Ticaret İl Müdür Vekili Mehmet Akif Ülger; ilerleyen zamanlarda faaliyetleri ile ilgili halkın aydınlatılması ve bilgilendirilmesi amacıyla seminer ve paneller düzenleyeceklerini belirtti.

Ülger’in açıklaması şöyle: “03.06.2011 tarihli ve 640 Sayılı Gümrük ve Ticaret Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin geçici 4 üncü maddesi uyarınca düzenlenen 12.10.2012 tarihli protokolle Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünde görevli personelin bir kısmı Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Ticaret İl Müdürlüğüne devredilerek. ISPARTA TİCARET İL MÜDÜRLÜĞÜ kurulmuştur.

Ticaret İl Müdürlüğü olarak aşağıdaki başlıklar altında görev alanımıza giren konularda hizmet vermekteyiz.

*Tüketici. Piyasa Gözetimi ve Denetimi Hizmetleri

Tüketici Sorunları İl Hakem Heyeti İş ve İşlemleri

Piyasa Gözetimi ve Denetimi İş ve İşlemleri

* İç Ticaret ve Hal Hizmetleri

Şirket Genel Kurulları Temsilcilik İş ve İşlemleri

Hal Kayıt Sistemi,

Hal Hakem Heyeti İş ve İşlemleri

*Esnaf ve Sanatkarlar Hizmetleri

*Kooperatif Hizmetleri

Kooperatif Genel Kurulları Temsilcilik İş ve İşlemleri

Faaliyetlerimizle ilgili halkımızın aydınlatılması ve bilgilendirilmesi amacıyla ilerleyen zamanlarda seminer ve paneller düzenleneceği bilinçli bir toplum olma adına fayda sağlayacağı kanaatini önümüzdeki sürelerde hayata geçirmeyi planlamaktayız. Kamuoyuna duyurulur.

Bu haber 3102 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...