Isparta’dan Wın Eurasıa Automatıon Fuarına katılacaklar

15 Mart 2017 16:19

İmalat sanayinin lider fuarı WIN EURASIA Automation 2017, 16-19 Mart 2017 tarihlerinde TÜYAP'ta ziyaretçilerini ağırlayacak.  Toplam 9 Salonda, Otomasyon Eurasia, Hydraulic&Pneumatic Eurasia, Electrotech Eurasia, ve CeMAT Eurasia fuarlarını bir araya getirecek olan WIN EURASIA Automation, Endüstri 4.0 Çözüm Ortağı Siemens'in ve ENOSAD, AKDER, İSDER ve ETMD'nin  katkılarıyla, endüstri dünyasındaki yeniliklere ev sahipliği yapacak.

35 ülkeden 1336 katılımcıyı ağırlayacak olan WIN EURASIA Automation, geleceğin fabrikalarına yönelik doğru çözümlere ulaşmak isteyen ziyaretçiler için bir kez daha bölgenin lider inovasyon platformu olduğunu kanıtlayacak. Etkinlikte, entegre imalat süreçlerine yönelik otomasyon teknolojileri, elektrik ve elektronik teknolojileri, hidrolik ve pnömatik sistemleri ve intralojistik çözümler konusunda en son gelişmeler ziyaretçilere sunulacak.

 TÜRKİYE'DEN VE DÜNYADAN SATIN ALMACILARIN BULUŞMA NOKTASI

Sergilenen yenilikler ve düzenlenen etkinliklerle sektörün nabzını tutacak olan WIN EURASIA AUTOMATION: Endüstri 4.0; tüm Avrasya ekonomik bölgesi için bir kez daha sektörün en önemli buluşması olarak öne çıkacak. Yerli ve yabancı katılımcı firmaların, yeni pazarlara ulaşması için, önemli olanaklar sunan WIN EURASIA AUTOMATION boyunca; Ekonomi Bakanlığı Alım Heyeti Programı kapsamında Bulgaristan, Rusya, Bosna Hersek, Fas, Kosova, Tunus, Nijerya, Lübnan, Güney Afrika ve Slovenya'dan satın  almacılar ağırlanacak. Ayrıca Hannover Fairs Turkey tarafından gerçekleştirilen satın almacı programı kapsamında Sırbistan, Mısır, İsrail, Yunanistan, Kongo, Cezayir, İran, Sudan, Fransa, Lübnan, Uganda, Çek Cumhuriyeti, Irak, Ürdün ve Umman'dan 200 alıcı fuarı ziyaret edecek.

Yurtdışının yanı sıra, Sanayi ve Ticaret Odaları, Meslek Odaları, Federasyonlar vb. kurumlarla işbirliği sonucunda Türkiye'nin dört bir yanından 90'ın üzerinde Anadolu delegasyonu  fuarı ziyaret edecek. Ziyaretçiler arasında ISPARTA ELEKTRİK BOBİNAJ ESNAF VE SANATKARLAR ODASI, SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ve ISPARTA ELEKTRİK MÜHENDSİLERİ ODASI delegasyonları da yer alıyor.

 

Bu haber 561 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...