Piyasalarda yeni yıl heyecanı

28 Aralık 2012 18:47

31 Aralık Pazartesi gecesi acısıyla tatlısıyla 2012 yılını geride bırakıp yeni bir heyecanla 2013 yılına merhaba diyeceğiz. Yılbaşı öncesi piyasada yaşanan alışveriş yoğunluğunun önümüzdeki üç günde daha da artması bekleniyor.

Kimilerinin üzüldüğü kimilerinin sevindiği 2012 yılına güle güle demeye hazırlandığımız şu günlerde yediden yetmişe herkesi yeni yıl heyecanı sarmış durumda. Isparta yeni yılı karşılamaya hazırlanıyor. Yılbaşından önceki son hafta sonunu Ispartalılar alışveriş yaparak değerlendirdiler. Vatandaşların en çok alışveriş için rağbet ettiği yerlerin başında yine alışveriş merkezleri yer aldı. Mağazaları dolduran vatandaşlar hem kendileri için hem de sevdikleri için hediye alma telaşındaydı. Esnafta yoğunlaşan alışveriş trafiğinden bir hayli memnundu. Yılbaşı gününe kadar böyle bir yoğunluğun yaşanabileceğini belirten mağaza sahipleri, ekonomik kriz sebebiyle birçok ürünler de %50’ye varan indirimler yaptıklarını belirtti. İndirimden memnun olan ve ürünlerden bol miktarda alan vatandaşlar ise, “bu krizde bu indirim iyi geldi. Her şey çok ucuz” diyerek indirimle ilgili duygularını dile getirdiler.

Bu hafta içerisindeki yoğunluğun ise sadece alışveriş merkezlerinde değil, kuruyemişçiler, hediyelik eşya satan yerler, manavlarda da yaşanması bekleniyor.

Bu arada yeni yılla birlikte zengin olmayı hayal edenler ise milli piyango bileti alarak bu hayallerini gerçeğe dönüştürmenin planını yapıyor. Milli Piyango satıcıları satışların çok iyi gittiğini ve ellerinde az sayıda bilet kaldığını belirterek, yılbaşı gününe kadar biletlerin tükeneceği görüşündeler.

EĞLENCE YERLERİNDE

YILBAŞI HAZIRLIĞI…

Öte yandan yılbaşı gecesini sevdikleriyle beraber geçirmek isteyen vatandaşlar da eğlence merkezlerinde rezervasyon yaptırmaya devam ediyor. Isparta’daki eğlence merkezlerinde yılbaşı kutlamaları için yoğun bir hazırlık yapılıyor.

 

Bu haber 689 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...