Davrazspor, Eğirdirspor deplasmanından 2-0´lık galibiyet ile döndü

20 Mart 2017 18:01

Isparta Davrazspor bu hafta grupta diğer temsilcimiz Eğirdirspor ile karşı karşıya geldi. 14:00'da Eğirdir Stadında maç oynanmaya başladı.   İlk yarı 0 - 0 eşitlikle devam etti. İkinci yarı başladı. Isparta Davrazspor 54. dakidada S.Lungelo Mtshalı golüyle ile 1-0 öne geçti. Dakika 59. S.Lungelo Mtshalı golüyle Isparta Davrazspor 2-0 öne geçti. Maç sonucu Eğirdirspor - 0 Isparta Davrazspor: 2 Grubun lideri Bucak Belediye Oğuzhanspor kendi saha ve seyircisi önünden Tavşanlı Linyitspor’u konuk ediyor. Karşılaşma Saat:14:00’da başladı. İlk yarı 0-0 sona erdi.  lider Bucak Belediye Oğuzhanspor ile Isparta Davrazspor’un arasındaki 2.  Isparta Davrazspor'un Eğirdir deplasmanından mutlak galibiyetle gelmesi gerekiyor. Bucak Belediyespor bugün berabere bile kalsa Isparta Davrazspor ile puanı eşitleyecek.

İKİNCİ YARI BAŞLADI

Tavşanlı Linyitspor 52. dakikada Aykut Saltık'ın golüyle öne geçti. Dakika 75: Bucak Belediye Oğuzhanspor 75. dakikada Bahri Arslanlı ile durumu 1-1'e getirdi.  Bucak Belediye Oğuzhanspor 1 - Tavşanlı Linyitspor 1  Dakika 84: Bucak Belediye Oğuzhanspor Burak Baba'nın golüyle 2-1 öne geçti.

Davrazspor, Eğirdirspor deplasmanından 2-0'lık galibiyet ile döndü. Grubun lideri Bucak Belediye Oğuzhanspor ise 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 kazanarak puanının 50'ye yükseltti. Isparta Davrazspor 48 puanda kalırken bitime 3 hafta kala Isparta Davrazspor kendi saha ve seyircisi önünde Bucak Belediye Oğuzhanspor ile karşı karşıya gelecek. Isparta Davrazspor bu maçı kazanırsa şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj sağlayacak.

Bu haber 537 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...