Eğirdir Sakin Şehrin Ödüllü Çarşı Projesi, İhaleye Çıktı

20 Mart 2017 18:02

Türkiye'nin sayılı sakin şehirlerinden olan Eğirdir'de, Belediye tarafından hazırlatılan ödüllü çarşı projesi için ihale bugün yapıldı. Eğirdir Belediyesince, Ali Sinan Mimarlık'a yaptırılan Eğirdir Çarşı Projesi, Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri 2017 Proje Yarışmasında "Başarı Ödülü"ne layık görülmüştü.

Eğirdir Belediyesi tarafından ilçede yıllar önce yapılmış Sirkeci Pazarı olarak bilinen alanda yapacak çarşı projesinin ihalesi yapıldı.

Esnafların dükkânları boşaltması ile birlikte yıkım çalışmaları tamamlanan ve inşaata hazır vaziyette bekleyen alanda alt katı otopark üst katı işyerleri olacak şekilde uygulanacak 2 katlı çarşı projesi için ihale Belediye toplantı salonunda yapıldı. İhale Komisyonu Başkanı, İmar ve Şehircilik Müdürü Gülay Uysal, komisyon üyeleri Muhasebe Müdürü Hidayet Kaytoanlıoğlu, Tekniker Ali Kurt, Tekniker Seval Karakoç ve İnşaat mühendisi İlknur Kaya ihalede saatinde hazır bulundu. İhaleye 2 firma katılarak kapalı zarf usulü ile tekliflerini sundular.

İhaleye HGN İnşaat (Hakan Günaydın) ve Özer İnşaat (Mehmet Ali Özer) katılarak kapalı zarfla tekliflerini ihale komisyonuna sundular. İhale komisyonu, firmaları ve tekliflerini değerlendirdikten sonra ihale sonucu açıklanacak. 

 

Bu haber 653 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...