Yatan hastalar Şehir Hastanesine taşındı

20 Mart 2017 18:15

Toplam 221.353 metrekare alan üzerine 1 Milyar 150 Milyon TL yatırımla tamamlanan Şehir Hastanesi, hizmete giriyor. Hastaneye taşınma işlemleri hafta sonu da devam etti. Devlet Hastaneleri, Kadın ve Doğum Hastanesi’nde yataklı tedavi gören hastalar ambulanslar ile Şehir Hastanesi’ne taşındı. Hastanelerde çalışan personeller ise duygusal bir veda yaşadı.

PERSONEL VEDALAŞTI

Taşınma sürecinin başlaması ile Isparta’da Devlet Hastaneleri’nde çalışan personeller ise duygusal bir veda yaşadı.

HASTALAR ŞEHİR HASTANESİNE TRANSFER EDİLDİ

ISPARTA Şehir Hastanesi artık hizmete başlıyor. Devlet Hastaneleri, Kadın ve Doğum Hastanesi’nde yataklı tedavi gören hastalar ambulanslar ile Şehir Hastanesi’ne taşındı.

Genel Sekreter Uz. Dr. Hüseyin Yavuz yönetiminde Genel Sekreterlik çalışanları, hastane yöneticileri ve tüm personeller ile 112 Isparta Merkez ile Burdur 112 ekipleri, Özel Hastanelerin 112 ekipleri gün boyu hasta taşıdı.

Isparta Şehir Hastanesi’ne hasta transferinin sorunsuz olarak gerçekleştiği öğrenildi.

TANITIM FİLMİ HAZIRLANDI

1 Milyar 150 Milyon TL yatırımla tamamlanan Şehir Hastanesi Toplam 221.353 metrekare alana yapıldı. 800 Adet yatak kapasitesi, 167 poliklinik, 20 ameliyathane olarak hizmete başlıyor.

Şehir Hastanesi için birde tanıtım filmi hazırlandı. Hastane yöneticilerinin ve sağlık personellerinin görüşlerini belirttiği video da hastanenin tanıtımına geniş yer verildi.

Biyolog Neşe Karaoğlu, Dünyada en son ne kullanılıyorsa Isparta Şehir Hastanesi’nde o sistemler kurulmuş” dedi.

Hemşire Arzu Sert, Şehir Hastanesi’nin hastalara sunduğu en büyük güzelliğin konfor olduğunu söyledi. Nazmiye Girik ise daha 2 yıllık hemşire olduğunu ama bu hastaneden emekli olabileceğini düşündüğünü söyledi.

Bu haber 605 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...