“O yollar bitecek!”

21 Mart 2017 17:08

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, yıllardır Isparta’nın  gündeminden düşmeyen Dereboğazı ve Burdur Dostluk yolları konusunda açıklamada bulundu.  

Milletvekili Bilgiç, Isparta'nın merakla beklediği 2 önemli projeyle ilgili şu açıklamaları yaptı: "Isparta-Burdur arasındaki dostluk yolunda Karayolları Bölge Müdürlüğümüz proje çalışmasını tamamladı. Kamuoyuna açıklandığında ne kadar ciddi ve büyük çaplı bir proje olduğunu göreceksiniz. Duble yol yapım ihalesinin bugün-yarın ilana çıkacağını tahmin ediyorum. Isparta ve Burdur 2 kardeş şehirdir. Ciddi olarak ortak işlerimiz ve projelerimiz var. Sosyal yaşamın içerisinde birlikteyiz. Yeni yol yapılınca iki il arasındaki mesafe kısalacak. 2 şehrin birlikte daha hızlı büyümesine vesile olacaktır. DEREBOĞAZI'NDA PROJE DEĞİŞİKLİĞİ

Isparta-Antalya Dereboğazı Yolu bizim için çok önemli. Karayolları Bölge Müdürlüğümüz projede tüneller tarafında bir değişikliğe gitti. Tünelin biraz daha uzatılması gündeme gelmiş. 4 kilometreden fazla tünel inşa edilecek. Nisan ya da mayıs ayı gibi projenin son şeklini alacağını düşünüyorum. İnşallah ihale de yıl içinde mutlaka yapılacaktır."

Bu haber 529 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...