Sağlık-Sen’den EVET Yemeği

22 Mart 2017 17:44

Sağlık-Sen Isparta Şube Başkanlığı tarafından SD Kongre ve Sergi Sarayı'nda "Evet" yemeği düzenlendi.

Yemeğe AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Sağlık Sen Şube Başkanı Erdal Demiralay, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakaya, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hüseyin Yavuz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İhsan Arıcı, Sendika Bakanları ve çok sayıda üye katıldı.

"15 Temmuz'un bekçisi, 16 Nisan'ın Evet’çisiyiz" sloganı ile referandumda destek veren Sağlık Sen Isparta Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen yemekte konuşan Milletvekili Bilgiç, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne neden "Evet" denilmesi gerektiğini anlattı.

16 Nisan'da sivil bir anayasanın halk tarafından oylanacağını ifade eden Milletvekili Bilgiç, bu oylamanın çok önemli olduğuna dikkati çekti.

Bilgiç; 'Parlamenter sistem tıkanmıştır. Daha güçlü bir Türkiye için, istikrar için, bu sistemin açılması gerektiği için önce milletvekilleri arkadaşlarımızla bunu meclise getirdik ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin de desteğiyle meclisten geçirdik. Şimdi halkımızın önüne konuyu getirdik. Artık söz aziz milletimizindir" dedi.

 

Bu haber 533 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...