Kitapseverler ve Yazarlar "SDÜ Kitap Günleri"nde Buluşuyor

22 Mart 2017 17:51

Süleyman Demirel Üniversitesinde baharın esintileri yine kitaplarla geldi. SDÜ İletişim Fakültesi ve TÜRDAV Yayın Grubu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “SDÜ Kitap Günleri”nde 300’e yakın yayınevi ile 30000’e yakın kitap, okurlarını bekliyor.

Atatürk Spor Salonu’nda SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Erdem, TÜRDAV Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Karagöz, akademisyenler ve çok sayıda öğrencinin katılımıyla kapılarını kitapseverlere açan organizasyon, birbirinden değerli yazarları da ağırlayacak.

Tuvalleri ayakları ile renklendiren “Ayaklarımla Tutundum Hayata” adlı kitabın yazarı Ayşe Işık, bu yıl “Engelsiz Hayat” temasını ele alan  “Kitap Günleri”nin ilk gününün onur konuğu oldu. Beş yaşındayken iki kolunu da helezon makinesine kaptırarak kaybeden ve ayakları ile resim yaparak hayata tutunan Işık, “Hayatta karşı karşıya kaldığımız en ufak problemde pes etmemeliyiz. Karamsarlığa kapılmamalıyız. Eğer istersek engeller ortadan kalkar” mesajını verdi. Fuarda, Işık’ın yaptığı 20 eser de sergileniyor.

Rektör Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı da on binlerce kitabın okuyucusuyla buluşacağı kitap günlerinin ikincisini düzenlemekten duydukları memnuniyeti dile getirerek bu tür faaliyetlere devam edeceklerini söyledi.

İlk gün konukları arasında yer alan “Elif Gibi Sevmek I-II”, “Eyvallah I-II”, “Fesleğen” gibi sevilen ve çok okunanlar listesinde ilk sıralarda bulunan kitapların yazarı Hikmet Anıl Öztekin de sevenleriyle buluştu ve kitaplarını okurları için imzaladı.

Etkinlik süresince Mine İzgi, Koray Şerbetçi, Prof. Dr. Mim Kemal Öke ve Kazım Yurdakul gibi yazalar kitap imza günleri ve konferanslar aracılığıyla kitapseverlerle buluşacak.

Kitap Günlerine Katılacak Yazarlar

İmza ve Konferans Gün Tarih ve Saatleri:

Konferans: 24 Mart saat: 11.00 – 12.00

İmza: 24 Mart saat: 14.00 – 16.00

Yazar: Prof. Dr. Mim Kemal Öke

Yayınevi: SUFİ KİTAP /  KIRMIZI KEDİ YAYINEVİ /  İRFAN YAYINEVİ / İLGİ YAYINLARI

Kitap İsmi: Dervişin Sema Defteri / Yaralı Ceylanlar Kulübü / Günbatımı / Siyonizm ve Filistin Sorunu / Saraydaki Casus/ Gizli Belgelerle Abdülhamid Devri ve İngiliz Ajanı Yahudi: Vambery /  Cuntalar ve Cemaatler Küresel Toplumda Dışlanan Demokrasi

İmza ve Konferans Gün Tarih ve Saatleri:

Konferans: 27 Mart saat: 10.00 – 11.00

İmza: 27 Mart saat: 11.00 – 14.00

Yazar: Kazım Yurdakul

Yayınevi: TÜRDAV

Kitap İsmi: Türkiye’nin Diriliş Anekdotları / Milletin Darbesi 15 Temmuz / Lâl

İmza ve Konferans Gün Tarih ve Saatleri:

Konferans: 28 Mart saat: 11.00 – 12.00

İmza: 28 Mart saat: 14.00 – 17.00

Yazar: Mine İzgi

Yayınevi: TÜRDAV - ELİT

Kitap İsmi: Oğlumu Yetiştiriyorum / Kızımı Yetiştiriyorum /  Kızıma Dinini Öğretiyorum / Oğluma Dinini Öğretiyorum / Nitelikli Genç Kız Rehberi / Genç Kıza Özel Mektuplar / Cennet Yuvamız

İmza ve Konferans Gün Tarih ve Saatleri:

Konferans: 29 Mart saat: 11.00 – 12.00

İmza: 29 Mart saat: 14.00 – 16.00

Bu haber 575 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...