Çanakkale Şehitleri anısına Davraz’a tırmandılar

23 Mart 2017 16:10

DAKADOSK Kulübü tarafından gerçekleştirilen Çanakkale Şehitleri Tırmanışı etkinliğine 24 sporcu katıldı.

Davraz Kartalları Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (DAKADOSK) Çanakkale Şehitleri Anısına 2. Geleneksel Kış Tırmanışı’nı gerçekleştirdi. 18 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilen tırmanışa, Isparta, Yürüyen Ayaklar, Tekirdağ, İstanbul, Yalova’dan olmak üzere 24 sporcu katıldı.

DAKADOSK Başkanı Cengiz Ocak, tırmanışla ilgili şunları söyledi:

“Tekirdağ, Yalova, İstanbul sporcu ve kulüpleriyle sabah saat .07.00’de buluşma sağlanarak, 2 araçlık konvoyla Davraz dağına hareket ettik. Hava hatlarıyla saat 10.00 da 2340 metredeki oğlak geçidine ulaştık. Isparta İl Temsilciliğine, kulüp başkanları ve rehberliğini yaptığım 24 sporcumuzla iş birliğine girerek saat 12.47’de zirveye ulaşarak

Çanakkale Şehitlerimizin 102.Yıldönümü Anma Adına Şanlı Bayrağımız eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal Marşımızı okuyarak zirvedeki seromoniye müteakip,20 dakikalık moladan sonra inişe geçtik. Aynı rotadan inişimizi başarıyla gerçekleştirdik. Türkiye Dağcılık Federasyonu ve Isparta ilimizi temsilen gerçekleştirdiğimiz faaliyetimize katılan tüm sporcularımıza, il temsilciliğimize, kulüp başkanlarına ve ferdi sporcularımıza şükranlarımızı sunuyorum.”

Türkiye Dağcılık Federasyonu Isparta Dağcılık İl Temsilcisi Kadir Aslankoç’da katılımcı sporcuları tebrik etti.

 

Bu haber 575 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...