“Mutlu hayat, Tebessüm eden yüzler görme..”için

24 Mart 2017 17:05

Süleyman Demirel Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ilklere imza atmaya devam ediyor.

TBMYO  Müdürü Öğr. Gör. M. Zafer Çağlar, Sağlık Bakanlığı tarafından hediye edilen  bisikletleri okulun  uygun bir bölümüne monte ederek hem öğrencilerin hem de çalışanların hizmetine sunduklarını açıkladı. Çağlar, ‘Öğrencilerimiz ve çalışanlarımız spor yaparak fazla enerjilerini atarken, aynı zamanda cep telefonları ya da dizüstü bilgisayarlarını şarj edebiliyorlar. Deneme amaçlı başlattığımız uygulama şimdiden büyük ilgi gördü. Kurumsal aidiyet duygusunu geliştirmek amacıyla başlattığımız bu çalışmaları yaygınlaştırmayı planlıyoruz. Tebessüm eden yüzler görmek bizi çok mutlu ediyor. Mutlu hayat, biraz tebessüm edebilmek değil mi?’ diye konuştu.

 SİGARA İZMARİTLERİNİN YERE ATILMASINI ÖNLEMEK İÇİN İLGİNÇ ANKET YÖNTEMİ...

Daha önce de, düzenledikleri kampanyaya rağmen sigara içmeye devam eden öğrencilerin izmaritlerini yere atmamaları için ilginç bir anket yöntemi geliştirdiklerine değinen Çağlar, şunları söyledi:

‘Sigara içen öğrencilerimizin izmaritlerini yerlere atmamaları için, (Türkiye’nin en büyük takımı hangisidir?) sorusuyla bir anket başlattık. Kendi okulumuzda dizayn edip ürettiğimiz, camlı anket kutularına ilgi büyük oldu. Sigara içen pek çok öğrencimiz izmaritlerini yere atmak yerine takımlarına destek vermek için, anket kutularına atmaya başladılar. Hatta sigara içmeyen öğrencilerimizin, yerlerdeki izmaritleri toplayarak, takımlarını öne geçirmek için kutulara attıklarına şahit olduk. Bizim amacımız temel olarak sigara içilmesine mani olmak. Ancak hem bunu yapmayıp hem de çevreyi kirleten öğrencilerimizi bu yöntemle alıkoymaya çalışıyoruz. Ankette ise Fenerbahçe ilk, Galatasaray ikinci, Beşiktaş üçüncü, Trabzonspor ise son sırada yer alıyor.’

 

 

Bu haber 557 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...