“Birliktelik adına iyi bir hava oluşturuldu”

29 Mart 2017 16:23

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Isparta’da birlik ve beraberliğin sağlandığına dikkat çekerek, bu birlikteliğin artarak devam edeceğini bildirdi. Yalçın, “Isparta’da 16 Nisan’da evet çıkacak. Evet çıkması durumunda da herkes ‘evet’in ne demek olduğunu daha iyi anlayacak” diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İsa Yalçın, 16 Nisan’da yapılacak Anayasa değişikliği referandumu için değerlendirmelere bulundu. Özellikle CHP’nin anayasa değişiklik paketini incelediği zaman ülke için faydalı yanlarını görebileceğine değinen Yalçın, “Ama olaya bakış açınız baktığınız yer ve niyetiniz çok önemli” dedi.

16 Nisan’dan sonra beklenen bir Türkiye olduğunu ifade eden Yalçın, şunları söyledi: “Bu da birlik ve beraberlik içerisinde dosta güven, düşmana korku veren bir Türkiye. Sorunların çözümleriyle ilgili konuşurken, siyasi tavırların üstü bir Türkiye bekleniyor. Isparta’da 16 Nisan sonrası siyasi olgunluk ve uzun süre birlikte yaşayan insanların belirli sorumlulukları aldığını göreceğiz. Şimdiden aslında Isparta’da bunu yaşıyoruz. Isparta meselelerinde bir araya gelinebiliyor. Isparta’nın yaşanabilir şehirler arasında birinci sıraya gelmesinde önemli projeleri ortaya koyan bir belediye, bu projelere sahip çıkan ve hükümet anlamında destek veren bir siyasi parti var. Bu anlamda TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Sayın Süreyya Sadi Bilgiç, sayın belediye başkanımız, sayın valimiz, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin il başkanı ve yöneticilerinin devreye girip, Isparta’da bir hava oluşturulması, ilimizin ileride önemli hizmetler alacağını şuanda biz görebiliyoruz. Niyetimiz budur.

Isparta’da birlik ve beraberliği sağladığımızı düşünüyoruz. Bunu artırarak devam ettireceğiz. 16 Nisan’da da inşallah evet çıkacak. 16 Nisan’da evet çıkması durumunda herkes evetin ne demek olduğunu daha iyi anlayacak.”

 

Bu haber 568 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...