Yılbaşı biletlerinin yüzde 98’i tükendi

29 Aralık 2012 14:18

Milli Piyango Bayi Ziya Danışman, Milli Piyangonun yılbaşı özel çekilişi için hazırlanan biletlerin yüzde 98’inin satıldığını ve kalan yüzde 2’lik kısmın ise çekiliş saatine kadar tükeneceğini söyledi.

Milli Piyango İdaresi’nin bu yılbaşı için toplam 36 milyon 500 bin bilet bastığını ve bunun tahminen 350 bininin Isparta’ya verildiğini ifade eden Isparta’da yıllarca Milli Piyango Bayi Ziya Danışman; “Bilet satışları oldukça iyi gidiyor. Dilerim bilet alan vatandaşlarımızın da yüzü güler” dedi. Yılbaşı bileti alan kişilerin kesin bana çıkacak diye umutlu olduğunu vurgulayan Danışman; “Bu yıl herkesin hayali çok büyük. Herkes hayallerini gerçekleştirmenin peşinde ve bazı vatandaşlarımız para çıkarsa parayı nerede kullanacağının hesabını çoktan yapmış durumda.

Yılbaşının yaklaştığı şu günlerde her gün binlerce vatandaş Milli Piyango bileti satın alıyor. Dolayısıyla yılbaşına üç gün kala Isparta’ya gelen biletlerin yüzde 80’inin satıldığını söyleyebilirim. Geriye kalan yüzde 20’lik bölüm ise şu önümüzdeki üç gün içinde bitecektir. Cumartesi günü akşam saatlerinde artık bilet bulabilmenin mümkün olacağını tahmin etmiyorum” dedi.

Milli Piyango Bayi Ziya Danışman, Yılbaşı çekilişinde büyük ikramiyeyi kıl payı kaçıran 63 kişiye teselli ikramiyesi olarak 40 bin lira ödeneceğini belirterek, böylece yılbaşı özel çekilişinde toplam 3 milyon 15 bin 926 adet ikramiye dağıtılacağını ve toplamda da dağıtılacak ikramiyenin 216 milyon 20 bin lira olacağını sözlerine ekledi.

 

 

Bu haber 708 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...