‘Sakin Şehir’ Eğirdir´e bahar geldi

30 Mart 2017 16:04

Dünya'nın Bir İnci'si olan Eğirdir'e bahar geldi. CittaSlow kenti Eğirdir'de ağaçlar çiçek açtı. Güneşli bir günde ağaçların çiçekleriyle gölün maviliği bütünleşince ortaya her zamanki gibi harika manzaralar ortaya çıktı. Eğirdir Belediyesi'nin yeşil alanlarındaki laleleri ve diğer bitkileri de kendini gösterince muhteşem manzarası olan Eğirdir'e eşsiz bir güzellik daha katmış oldu.

Türkiye'nin sayılı sakin şehirleri arasında bulunan Eğirdir'de baharın gelişiyle muhteşem manzaralar oluştu. Park ve bahçelerde belediyenin önceden diktiği çiçekler kendini gösterdi, ağaçlar uyandı ve çiçekleri açtı. Güzel ve güneşli bir havayla birlikte Eğirdir Gölü'nün de mavili ilçenin güzelliğini bir kat daha artırdı.

Güneşli bir havayı gören aileler çocuklarıyla park ve bahçelere koştu, göl kıyısında yürüyüş yaptı. Çocukların çiçek sevgisi ise bahar gününe ayrı bir lezzet kattı.

Eğirdir'in her mevsim, her gün her an ayrı bir güzelliğe sahip olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Ömer Şengöl, "Her zaman söylediğim gibi, Allah'ın elinin boş zamanında yarattığı güzel Eğirdir'imizin manzarası Dünya'da başka bir yerde yok. Eğirdir'imiz her mevsim, her ay, her gün, her saat ayrı bir güzelliğe sahip. Baharın gelmesi, ağaçların çiçeklerini açması, belediyemizin park ve bahçelerdeki bitkilerinin kendilerini göstermesi, lalelerin renkleri ve gölümüzün maviliği ilçemizin güzelliğine güzellik kattı. Her açıklamamızda olduğu gibi halkımızın Eğirdir'imize davet ediyoruz. Bizler Eğirdir'de yaşayıp bu güzellikleri görüyoruz, yaşıyoruz. Bu güzellikleri herkesin yaşamasını görmesini arzu ediyoruz. Herkesi Eğirdir'e davet ediyoruz" dedi.

Bu haber 601 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...