Gaziler Parkı bugün açılıyor

31 Mart 2017 16:10

Isparta Belediyesi tarafından Demirköprü Mevkiinde yapımı tamamlanan Gaziler Parkının açılışı, bugün saat 11.00’de gerçekleştirilecek.

 Açılışa Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Günal, MYK Üyesi, İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu ve MYK Üyesi Hüseyin Kocabaş da katılacak. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, yapımı tamamlanan Gaziler Parkının açılışına tüm vatandaşları davet etti.

Isparta Belediyesi’nin 2013 yılında yapımını tamamlayıp açılışını gerçekleştirdiği 3200 metrekarelik Şehitler Parkı’nın hemen batı bölümünde yer alan 3700 metrekarelik alanda inşa ettiği Gaziler Parkının resmi açılışı bugün saat 11.00’da gerçekleştirilecek.  Halkımızın kullanımına sunulan Gaziler Parkı özel objeler ile donatıldı. Parkın genelinde yoğun gül dikimleri gerçekleştirilirken, parkta çocuk oyun bahçesi, heykeller, oturma gurupları ve yürüyüş yolları yer alıyor.

2013 yılında yine Eski Tabakhane olarak bilinen alana Şehitler Parkını inşa ettiklerini ve kullanıma sunduklarını hatırlatan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, şimdide hemen caddenin karşı bölümünü de Gaziler Parkı olarak düzenlediklerini hatırlattı. Başkan Günaydın, “Şehitler ve Gaziler Parkımız birbirini bütünledi. Isparta’mız gül ismi ile anılıyor. Bu parkımızda da yoğun gül dikimi gerçekleştirdik. Yine beyaz mermerden parkımızda heykel çalışmaları ve oturma gurupları oluşturduk. Gaziler Parkımızın açılışına Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Günal, MYK Üyemiz, İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu ve MYK Üyemiz Hüseyin Kocabaş da katılacak. Açılışımıza tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. Yapmış olduğumuz bu çalışmaların Isparta’mıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Isparta Belediyesinin Demirköprü Mevkiinde yaptığı Gaziler Parkının açılışının ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Günal, MYK Üyesi, İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu ve MYK Üyesi Hüseyin Kocabaş saat 12.30’da Belediyeyi, saat 14.30’da MHP İl Başkanlığını da ziyaret edecek. Ziyaretin ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Günal, MYK Üyesi, İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu ve MYK Üyesi Hüseyin Kocabaş saat 15.30’da Belediye Kültür Sinemasında 16 Nisan 2017 referandumu ile ilgili konferans verecek.

Bu haber 702 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...