“Karma Fotoğraf Sergisi” ile Öğrencilerin Bakış Açısı Değişiyor

31 Mart 2017 16:16

Süleyman Demirel Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu(TBMYO) Görsel, İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü tarafından hazırlanan “Karma Fotoğraf Sergisi” Meslek Yüksekokulu Fuayesi’nde açıldı.

TBMYO Müdürü Öğr. Gör. Zafer Çağlar ile Bölüm ikinci sınıf öğrencilerince hazırlanan sergide, Gölcük, Davraz, Yazılı Kanyon, Eğirdir, Gökçay gibi Isparta’mızın önemli tarihi ve turistik yerlerini yansıtan fotoğraflar sunuldu. Bu yıl ilkini düzenledikleri serginin amacını “Isparta’yı tüm dünyaya tanıtmak" olarak özetleyen Zafer Çağlar, 600’e yakın resim arasından 72 eserin beğeniye sunulduğunu söyledi.

“Fotoğraf çekmek basit bir iş değildir.” diyerek aslında doğadaki muhteşemliği çerçevelemenin ne kadar önemli olduğunu belirten Çağlar, sözlerini şöyle sürdürdü:  “Geniş bilgi birikimi ve vizyon sahibi olmak gerektirir. Bu sergi ile öğrencilerimizin bakış açısı değişiyor, ürettikleri ürünleri sergileyerek motivasyonu artıyor.”

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Ayyıldız da güzel eserlerin ortaya çıkmasına katkıda bulunan akademisyen ve öğrencileri tebrik ederek başarılı çalışmaların devamını diledi. Serginin düzenleme komitesinde ise Yrd. Doç. Dr. Nedret Çağlar, Öğretim Görevlisi Zafer Çağlar ve Öğretim Görevlisi Mustafa Gökmen yer alıyor.

 

Bu haber 619 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...