TED Isparta Koleji Etkinlikleri Öğrencilerin Eğitimine Katkı Sağlıyor

3 Nisan 2017 16:20

Isparta TED Koleji'nde yapılan etkinlikler öğrencilerin eğitim durumlarına büyük ölçüde katkı sağlıyor.

İşte Okulda yapılan bazı etkinlikler...

SHOPPING DAY!

TED Isparta Koleji 2.Sınıf İngilizce Zümresi her yıl düzenlenen 'Shopping Day' etkinliği bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. Okulda düzenlenen etkinliğin açılışında ilk olarak 2.Sınıf öğrencileri sevdikleri yiyecek ve içeceklerden bahsettikleri 'Do you like broccoli ice cream?' ve 'I like food' şarkılarını seslendirdi. Ardından öğrenciler ve ailelerinin özenle hazırladıkları yiyecek ve içecekler, onları ziyarete gelen misafirler tarafından satın alındı. Bu süreçte öğrenciler, etkinliğe katılan öğretmen ve öğrencilere etkili ve sıcak diyaloglar kurarak, İngilizce'yi gerçek ortamında ve yaparak-yaşayarak kullanabilme fırsatı bulmuş oldu.

TED ÖĞRENCİLERİ MODEL UÇAK YAPIYOR

Model uçak "Ata Model" çalışmalarında öğrenciler milimetrik ölçümler, plana uygun hassas çalışmalar, birleştirmeler, kanat kaldırma, dönüş dümeni, yükseliş dümeni, kanat kaplamaları ile sona yaklaşmanın keyfini ve heyecanını yaşamaktadırlar. TED Isparta Koleji öğrencileri THK işbirliği ile çalışmaları hız kesmeden devam ederek uluslararası uçuş sertifikalarını alma hakkını kazanacaklardır. TED Isparta Koleji model uçak eğitmeni Emel AYTAÇ'ı ve öğrencilerin bu başarılarını kutladı ve  başarılarının devamını diledi.

TED ISPARTA KOLEJİ'DE ''Pİ SAYISI GÜNÜ'' ETKİNLİĞİ

Tüm dünyada ünlü matematik sabiti ‘’Pi Sayısı’’ için düzenlenen etkinlikler doğrultusunda ‘’ 14 Mart Dünya Pi Günü’’ TED Isparta Koleji Matematik Zümresi önderliğinde 14 Mart Salı günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. 5.sınıf öğrencileri yaptığı Pi kermesi ile başlayan etkinlikler, Satranç öğretmeni Emel Aytaç gözetiminde 4. Sınıf öğrencilerinin hazırladığı stantlarda akıl oyunlarını diğer öğrencilere hem tanıtıp hem de oynatmalarıyla devam etti. Bunun dışında öğrenciler tarafından hazırlanan yarışma ve gösterilerle gün boyu devam eden kutlamamalar birbirinden eğlenceli anlara sahne oldu.

 

Bu haber 610 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...