Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ziyaretinden detaylar

6 Nisan 2017 16:44

Referandum çalışmaları kapsamında Isparta'ya gelen Dışişleri Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti İl Teşkilatını ziyaret etti. Ardından Mimar Sinan Caddesi üzerinde bulunan esnafla tokalaşan Bakan Çavuşoğlu'na gül satışı yapan yerlerde gül kolonyası ikram edildi.

Bakan Çavuşoğlu, karşılaştığı  öğrencilerle fotoğraf çektirdi. Bir çay ocağına gelen Bakan Çavuşoğlu burada Isparta kekiği içerek vatandaşlarla da sohbet etti. Bakan Çavuşoğlu, daha sonra STK temsilcileriyle yapılan toplantıya katılmak üzere Eğirdir ilçesine hareket etti.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Isparta'daki programın ardından Eğirdir İlçesi'ne geçerek Memur-Sen tarafından düzenlenen toplantıya katıldı. Bakan Çavuşoğlu'na, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Ak Parti Isparta Milletvekili Sait Yüce ile Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun eşlik etti.

'LANET OLSUN BUNLARA'

Bakan Çavuşoğlu toplantıdaki konuşmasında Suriye'nin İdlib kentindeki kimyasal silahla yapılan saldırıya tepki gösterdi. Çavuşoğlu, "Bugün Suriye'de hain Esad rejimi kimyasal silah kullanarak körpecik çocukları ve kadınları katletti. Kaç kez kırmızı çizgiyi aştı. İnsanları hastanelerinde, okullarda, çocukları, kadınları hiç acımadan öldürdü. 1 milyona yakın insanı öldürdü. Lanet olsun bunlara ve bunları destekleyenlere. Ama biz Suriye'de barış ve adalet için mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

'KILIÇDAROĞLU YALAN MAKİNESİ'

Referandum sürecine değinerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirilerde de bulunan Çavuşoğlu, "Şimdi Kılıçdaroğlu'na bakıyorsunuz yalan makinesi mübarek. Bir gün yalan bulamaz, doğruyu mu söyler diye bekliyoruz. Anayasa paketini de okumamış, 'farklı farklı partilerden olursa kriz olur' dedi. İki grup bu referandum sürecinde 'evet' oylarını artırdı. Birincisi başta Kılıçdaroğlu olmak üzere CHP'liler, ikincisi Avrupalılar var ya onlar" diye konuştu.

DIŞİŞLERİ BAKANI ÇAVUŞOĞLU, MHP IL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Isparta'daki temasları kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanı İsa Yalçın'ı ve parti teşkilatını ziyaret etti. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun ziyaretinden detaylar Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Isparta'daki temasları kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanı İsa Yalçın'ı ve parti teşkilatını ziyaret etti.

 

 

 

Bu haber 541 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...