Öğrencilerden Teşekkür Mektubu

6 Nisan 2017 16:51

SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç.Dr. Levent Tök ve Müdür Yardımcısı Fidan Karahan, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle hastanede görev yapan tüm çalışanlara yönelik mektup yazan Ali Haydar Albayrak İlköğretim Okulu 3/E sınıfı öğrencilerini ziyaret etti. 

Ali Haydar Albayrak İlköğretim Okulu 3/E sınıfı öğrencileri, Tıp Bayramı nedeniyle hastane Hasta Hakları Birimi’ne ilettikleri mektuplarında çalışanlarımıza teşekkür ettiler. İletilen mektuplar Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları servisinde hizmet veren Hastane Sınıfı’nın panosuna asılırken, hastane idarecileri de 3/E sınıfı öğrencilerini ziyaret etti.

Hastane idaresini karşılayan Okul Müdürü Şahin Özbudak, Müdür Yardımcısı Ahmet Karaca ve sınıf öğretmeni Fahrettin Berber ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını belirttiler.

Okul Müdürü Şahin Özbudak, öğrencilerin minnet duygusunu mektuba aktardıklarını ifade ederek, ‘Bizler de bu güzel mektupları size ilettik. Sağlık önemli bir konu, doktorlarımız ve tüm sağlık çalışanlarımız mesleklerini büyük bir özveri ile yerine getiriyor. Bu mektuplarla çocuklarımız da sizlere teşekkür etmek istedi. Ziyaretiniz bizleri özellikle öğrencilerimizi çok mutlu etti. SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi idaresi başta olmak üzere tüm hastane çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dedi.

Sınıf öğretmeni Fahrettin Berber ise, öğrencilerinin daha önce de çeşitli kurum ve kuruluşlara mektup yazdıklarını, kurumlardan kendilerine geri dönüşler olduğunu ifade etti. Bu geri dönüşlerin öğrencilerini çok mutlu ettiğini ifade eden Berber de hastane idaresine teşekkür ederken ziyaretin çocukları çok mutlu ettiğini aktardı.

Başhekim Yardımcısı Doç.Dr. Levent Tök ise, çocuklarımızdan gelen mektuplar bizleri mutlu ettiği kadar duygulandırdı da. Onların duygularını aktardıkları bu mektupları hastane sınıfı panosuna astık ve bunları yazan öğrencilerimizi de ziyaret ederek teşekkür etmek istedik” diye konuştu. 

Müdür Yardımcısı Fidan Karahan da çocuklardan gelen mektuplar karşısında duyarsız kalamazdık. Onları ziyaret ederek sohbet etmek istedik. Bu davranışlarından ötürü hepsine teşekkür ediyoruz.” dedi.

3/E sınıfı öğrencileri için hastane yemekhanesinde özel olarak hazırlanan yaş pasta çocuklar tarafından çok beğenilirken öğrenciler tarafından kesilerek ikramlar yapıldı.

Ayrıca mektuplarının hastane sınıfı panosuna asılmış halinin fotoğrafı da sınıfa hediye edildi.

Yaklaşan 23 Nisan çocuk bayramı nedeniyle hastanede hasta çocuklara yönelik düzenlenen etkinliğe Ali Haydar Albayrak İlkokulu 3/E sınıfı öğrencileri de davet edilerek ziyaret sona erdi.

 

Bu haber 1279 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...