“7-8 bin konutluk dev bir proje yapmak için yer arayışındayız”

7 Nisan 2017 17:54

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç Isparta’da emekli, esnaf ve dar gelirli vatandaşların merakla beklediği toplu konut projesiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sürecin uzadığı yönündeki eleştirilere yanıt veren Bilgiç, “Biz 7-8 bin konutluk dev bir proje yapmak için yer arayışındayız. Ayrıca 140 dönümlük araziye yapılacak konutların da projelendirmeleri sürüyor. Hiç kimsenin endişesi olmasın” dedi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, referandum çalışmaları kapsamında Isparta’da öğrenci taşımacılığı yapan Ser-Tur Kooperatifinin üyeleriyle bir araya geldi. Programda Milletvekili Bilgiç’in esnaf dostu olduğunu söyleyen Isparta Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Ahmet Tural, Isparta’da emekli ve esnafa yönelik yapılacak toplu konut projesinin de biran evvel hayata geçirilmesini istediklerini söyledi.

Keçiborlu’da 518 konutluk projenin imzalarının atıldığını belirten TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, biz bunu Isparta’da da yapabilirdik. Ancak bizim hedefimiz 7-8 bin konutluk dev bir proje” diye konuştu. Bilgiç: Projeyi çok önemsiyorum TOKİ projesini çok önemsediğini kaydeden Bilgiç, “Isparta’da konut stoku az ve kiralarda çok ciddi boyutta artmış vaziyette. Buna son vermek için de TOKİ projesini önemsiyoruz” diye konuştu.

Bilgiç: Yeni sistemle Türkiye’de çift başlı yönetim ortadan kalkacak yeni sistemle Türkiye’deki çift başlı yönetimin ortadan kaldırılacağını açıklayan Süreyya Sadi Bilgiç, “16 Nisan’da milletimizin ‘evet’ kararıyla daha güçlü bir Türkiye idealine kavuşuruz” ifadelerini kullandı.

 

Bu haber 568 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...