Gökkubbe´de ´İndirim ve Alışveriş Günleri´ düzenlenecek

10 Nisan 2017 18:26

ISPARTA Belediyesi, esnafa destek vermek için Gökkubbe'de 'İndirim ve Alışveriş Günleri' düzenleyecek.

5 bin metrekarelik kapalı alana sahip Gökkubbe Fuar Merkezi'nde kurulacak stantlarda esnaf ürünlerini sergileyip, satabilecek.

Mobilya, gıda, emlak- inşaat, yeme- içme, ayakkabı, mefruşat gibi birçok sektörün yer alabileceği etkinlik 28 Mayıs'a kadar devam edecek.

ISPARTA BELEDİYESİ ESNAFININ YANINDA

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın talimatıyla bu yıl ilk kez Gökkubbe'de Isparta esnaflarının katılımıyla İndirim ve Alışveriş Günleri' düzenlenecek. 17-28 Mayıs tarihleri arasındaki etkinliklerde her sektörde Isparta esnafının stant açması ve kazanç elde etmesi sağlanacak. Isparta Belediyesi'nin özel bir organizasyon şirketi üzerinden gerçekleştireceği etkinlik 17 Mayıs'ta açılacak. 5 bin m2 kapalı alana sahip Gökkubbe Fuar Merkezi'nde kurulacak stantlarda esnaflar ürünlerini sergileyip, satabilecek. İnrdirim ve alışveriş konseptli etkinliğin en önemli özelliği ise Isparta esnaflarından katılımın olması.

Etkinlikte Isparta esnafları için stant indirimi de uygulanacak. Mobilya, gıda, emlak-inşaat, yeme-içme, ayakkabı, mefruşat gibi birçok sektörün yer alabileceği etkinlik 28 Mayıs'a kadar devam edecek. Etkinlikte yer almak isteyen esnaflar: 0507 643 71 00'dan bilgi alabilecekler.

 

Bu haber 562 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...