MHP’den istifa açıklaması

11 Nisan 2017 18:48

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkan Yardımcısı Yusuf Erdoğan, Uluborlu İlçe Teşkilatının istifası ile ilgili açıklama yaptı. Erdoğan’ın açıklaması şöyle: “Milliyetçi Hareket Partisi Uluborlu İlçe Teşkilatının toplu olarak istifa ettiğini medyadan öğrenmiş bulunmaktayız. Henüz İl Başkanlığımıza yapılmış resmi bir başvuru yoktur.

Açıklamalarda tehdit edildiklerinden bahsetmişlerdir. Hiç bir Milliyetçi Hareket Partili yönetici tehdit ya da yasa dışı yollara tenezzül etmez.

Sözüm ona olağanüstü kongre çalışmaları diye 1 Kasım 2016 sonrası; “Genel Merkez aleyhinde hareket ve davranışlarına rağmen” sadece kendilerini uyararak süreci, parti içi demokrasi adına bu şekilde bugüne kadar getiren teşkilatla ilgili, demokratik bir tavrın ve yönetimin olmadığını söylemek siyasi ahlaka, edebe sığmayan bir davranıştır.

Milliyetçi Hareket Partisi herhangi bir siyasi parti değildir. Prensiplerimiz ön plandadır. Prensiplerimize aykırı hareket edenlerinde asla yanına kar kalmaz.

Uluborlu İlçe Başkanının, bir istifa fikri varsa bunu bizimle görüşerek, bir çözüm bulamazsa yapması daha faydalı olurdu. Âmâ niyeti üzüm yemek olmayan Ülkü IŞILDAR teşkilatı kullanarak bir fırsatçılık yapmış ve kongreye kısa bir zaman kalmasına rağmen bazı haber sitelerinde yer aldığı gibi güya istifa etmiştir.

Maalesef bu çirkin olaya sebep olan, iyi niyetli duygularla seçtiğimiz ama yüzündeki maske düşünce gerçek niyeti ortaya çıkan ve partimizden ihraç olmasına rağmen partiyi karıştırmaya devam eden milletvekili Okutan’dır.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin tercihi ve ülküdaşlarımızın emeklerini hiçe sayarak Isparta’da teşkilatlarından bir şey koparmaya çalışan Milletvekili Okutan’a bu vesile ile bir kez daha söylüyoruz; Milliyetçi Hareket Partisi’nin kapıları sonuna kadar Okutan’a kapanmıştır.

Parti içinde fitne yaparak bir yere varmaya çalışanlar, bize göre şeytani bir yaklaşım içindedir. Buna ülkücü hareket mensupları alet olmayacaktır.

Fitneyi çıkarandan da, yapandan da Cenab-ı Allah Ülkücü Hareketi korusun.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur”.

Bu haber 519 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...