Vali Günaydın’dan 10 Nisan Polis Haftası Mesajı

11 Nisan 2017 18:53

Vali Şehmus Günaydın, 10 Nisan Polis Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Günaydın’ın mesajı şöyle: “Türk Polis Teşkilatı, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü, halkın can ve mal emniyetini koruma, huzur ve güven ortamını temin etme, suç işlenmesini önleme hususlarında çok büyük bir Özveriyle gece gündüz demeden, başarılı bir şekilde 172 yıldır çalışmaktadır.

10 Nisan Polis Günü; Milletimizin, huzur ve güvenliğinin teminatı Türk Polisine minnettarlığının bir ifadesi olarak armağan ettiği şükran günüdür.

Demokratik düzenin, temel hak ve özgürlüklerin korunması, huzur ve güven ortamının sağlanması gibi önemli görevler üstlenerek gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polisi; gösterdiği olağanüstü gayretlerle her koşulda, gerektiğinde canını hiçe sayarak fedakârca görevini yerine getirmiş, Milletimizin gönlünde taht kurarak, güven ve takdirini kazanmıştır.

Emniyet Teşkilatımız, güvenlik hizmetlerinin yanı sıra üstlendiği sosyal sorumluluk projeleri ile eğitimden spora, kültür ve sanata dair birçok alanda, özellikle genç nesillerimizde farkındalık oluşturmaya çalışmaktadır.

Halkımızın da kendisine duyduğu güvenin bilinci içerisinde tüm gayretleri ve millet sevgisiyle, ilimizin güven ve huzur şehri olmasında, mesai mefhumu tanımadan görev alan Emniyet teşkilatına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Türk Polis Teşkilatının 172. yıldönümünü kutluyor, görevi başında şehit düşen polislerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle yad ediyor, emniyet mensubu tüm mesai arkadaşlarım ve ailelerine sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum”.

 

Bu haber 606 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...