Milletvekili Bilgiç Sütçülerlilere EVET’i anlattı

12 Nisan 2017 18:11

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, referandum çalışmaları kapsamında Sütçüler ilçesini ziyaret etti.

Milletvekili Bilgiç eşi Afife Bilgiç’i Sütçüler Belediye Başkanı Mustafa Üstün karşıladı. Bilgiç daha sonra ilçe meydanlığında kalabalık bir gruba konuşma yaptı. Yeni anayasa değişikliği ile ilgili açıklamalarda bulundu. AK Parti iktidarında Sütçüler ilçe ve köylerine yapılan hizmetlerini anlatan Bilgiç, daha sonra referanduma değindi.

Türkiye’nin daha da güçleneceğini belirten Bilgiç, bu anayasa değişikliğinin ardından hedeflerine emin adımlarla yürüyen bir Türkiye olacağını söyledi.

MELİKLER KÖPRÜSÜNÜ İNCELEDİLER

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve eşi Afife Bilgiç, yapımı devam Melikler Köprüsü’nde incelemelerde bulundu.

40 yıllık rüyada sona doğru yaklaşılıyor. Isparta’nın Sütçüler ilçesi ile bağlı köylerini Antalya’ya Dereboğazı karayolu üzerinden bağlayan Melikler Köprüsünün son ayakları da getirildi. Yaklaşık 50 metre uzunluğundaki köprü krişleri dün eskort araçlar eşliğinden Antalya’dan Elsazı’na getirilerek köprüye monte edildi.

 

Bu haber 568 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...