Emniyet Müdürü Erol’a ‘Polis Haftası’ Ziyareti

12 Nisan 2017 18:12

Türk Polis Teşkilatı’nın 172. kuruluş yıl dönümü nedeniyle SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Mehmet Yıldırım, Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Tolga Atay, Başmüdür Mehmet Uygur ve Müdür Yardımcısı Fidan Karahan, Isparta İl Emniyet Müdürü Halil Turan Erol’u makamında ziyaret etti.

SDÜ Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Yıldırım, “Vatandaşların huzuru ve güvenliği için mesai kavramı gözetmeksizin büyük bir özveri ile çalışan Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü kutluyorum. 14 Mart Tıp Bayramı’nda ziyaretleriniz bizleri çok memnun etti. Bu vesile ile kurumunuzda görevli tüm teşkilat mensuplarına başarılar diliyorum. Gerek silahlı kuvvetlerimiz gerekse sağlık kuruluşlarımız vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan kurumlar olup bu anlamda mesleklerimiz benzerlik göstermektedir. Her iki meslek de sevilerek yerine getirilmeyi gerektiriyor. Bu bağlamda çalışanların işi oldukça zor” dedi.

İl Emniyet Müdürü Erol da her iki mesleğin de özveri isteyen meslekler olduğunu dile getirerek, Başhekim Prof.Dr. Mehmet Yıldırım’ın görüşlerine katıldığını ifade etti. Erol, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve hastane idarecilerine teşekkür etti.

 

Bu haber 754 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...