Isparta yılbaşını sakin geçirdi

1 Ocak 2013 17:40

Isparta'da Yılbaşı olaysız geçti. Vatandaşların büyük bölümü yılbaşını evlerinde geçirmeyi tercih ederken bazıları da eğlence mekânlarına akın etti. Otellerde yılbaşına özel eğlence programları düzenlenirken diğer mekanlara da ilgi büyük oldu.

Sevinciyle üzüntüsüyle bir yılı daha geride bıraktık. Yeni yılın gelmesiyle birlikte ilimizde de çeşitli etkinliklerle 2013 yılı kutlandı. Davraz Kayak Merkezi Sirene Otelde Golden Bord orkestrası sahne aldı. Isparta'nın 5 yıldızlı tek oteli Barida Otel'de Grup Ahenk Fasıl, Sanatçı Levent Yüksel, Esra-Gökhan He Jazz Orkestrası ve Oryantel Leyla izleyenleri coşturdu.

BARİDA’DAN DOPDOLU PROGRAM

Isparta’nın sosyal hayatına farklı renkler katmayı hedefleyen Barida Hotels, çocukları unutmadı. Otel yönetimi Çocuklu ailelere yönelik olarak program hazırladı. 4-12 yaş arası çocuklar palyaçodan çizgi film gösterimine kadar birçok etkinliğe eşlik etti. Ayrıca çocuk menüsü çocukların dopdolu bir yılbaşı gecesi geçirmesini sağladı.

Yılbaşı programının zengin seçeneğini Gül Balo Salonunda gerçekleştirilen gala gecesi oluşturdu. Eğlencenin hiç ara vermediği programda Esra ve Gökhan ile He-Jazz Orkestrası, Grup Ahenk Fasıl, A.Levent Yüksel ve Orkestrası, Resident DJ Lütfi, Piyanist Nimet sahne aldı. Ayrıca çekilişler ve sürpriz showlar'da unutulmadı. Ödüllü Barida başaşçısı Mevlüt Usta’nın geceyi damak çatlatan lezzetlerle donattı.

Irish Pub’ta ise Star Akademi Burak ve Orkestrası sahne aldı. Pub atmosferini yansıtan bir menünün eşlik ettiği gece Discorium’da devam etti. Discorium ise non-stop müzik ile eğlenceyi zirveye çıkarak bir programla Yılbaşını karşıladı. Resident DJ. Lütfi ve DJ. Dejavu’nun yanısıra showlar geceye renk kattı. 

Barida bu olağanüstü 5 yılbaşı programına ek olarak konaklama, gala ve yılın ilk gününü keyifle karşılayan muhteşem bir brunch’ın dahil olduğu özel bir yılbaşı paketi de hazırladı.

Şehir merkezindeki 4 yıldızlı Büyük Isparta Otelin'de ise Disco da Mehmet Öcal, Restaurant bölümünde Piyanist Tezcan, Bordo Cafe'de Gökhan ve gurubu davetlilere eğlenceli dakikalar yaşattı.

'DİLEK FENERİ' UÇURDULAR

Şehir merkezinde kutlamalarda ilginç görüntülere sahne oldu. Bir gurup öğrenci topluluğu dilek tutarak 'dilek feneri' uçurdu. 350 polisin görev yaptığı Yılbaşı gecesi Isparta'da olaysız geçti.

Bu haber 961 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...