Eğirdir Belediyespor Yelkencileri Fethiye´de

21 Nisan 2017 18:24

Eğirdir Belediyespor yelkencileri 20-23 Nisan tarihleri arasında Muğla-Fethiye'de yapılacak olan optimist/laser yelken yarışlarına katılıyor.

Isparta Yelken İl Temsilcisi ve antrenörü Şeref Ağartan konu ile ilgili olarak şu bilgileri verdi: "Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2017 yılı Yelken İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan Hareketli Salma İl Trofesi 2. ayak (optimist/laser 4.7/laser radial) ve Okul Sporları İl Birinciliği yarışmaları 20-23 Nisan 2017 tarihleri arasında Fethiye Belediyespor Yelken Kulübü ev sahipliğinde Çalış Mevki Fethiye-Muğla'da yapılacaktır.

Bu yarışlara Eğirdir Belediyespor Yelken Takımı olarak katılıyoruz. Yarışlara katılan yelkencilerimizin yarış deneyimlerini artırmayı, yeni yelkencilerimize de kafilede yer vererek yarış bilgi ve becerilerini artırmayı amaçlıyoruz. Tüm yelkencilerimize başarılar diliyorum.

Yarışlara katılmamızda her türlü desteği veren Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'e teşekkür ediyorum." dedi.

Eğirdir Belediyespor Yelken Kulübü kafilesi, Isparta Yelken İl Temsilcisi ve antrenörü Şeref Ağartan başkanlığında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yelken antrenörü Ahmet Şahan ve Eğirdir Belediyespor yelken antrenörü Utku Mehmet Dikmen nezaretinde bugün saat  08:00'de Eğirdir Limanı'ndan hareket etti.

Yarışmalarda; Eğirdir Belediyespor Yelken Kulübü sporcuları; Büyükler optimistte Arif Aslantürk, İlke Dikmen; Junior optimistte Aybars Kaya, Elif Ilgaz Çam, Yunus Emre Karagöz, Orkun Kartal, Hamza Baş, Atakan Öğüt, Eyüphan Güngör; Laser 4.7'de Ali Lök Isparta'yı temsil edecekler.

 

Bu haber 571 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...