Başarılı atletlerden Gençlik Spor Müdürlüğüne ziyaret

21 Nisan 2017 18:28

Atletizm branşı ilimizde en başarılı branşların başında geliyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Bölgespor Kulübü Atletleri elde ettikleri Türkiye dereceleriyle başarıdan başarıya koşuyor. 

Son yıllarda gerekli tesis ve sporcu alt yapıya sahip ilimiz, atletizm sporunda ulusal ve uluslararası organizasyonlarda elde edilen başarılarla dikkatleri üzerine çekiyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Bölgespor Kulübü Atletleri tüm kategorilerde hem elde ettikleri Türkiye dereceleri, hem de milli takıma gönderilen sporcularla ilimizin gurur kaynağı oluyor.

Atletizm branşındaki bu gelişmeler başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek olmak üzere spor camiasını sevindiriyor. Bu kapsamda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Bölgespor Kulübü’nün başarılı atletlerini makamında ağırladı.

Sporcularla sohbet eden İl Müdürü Gevrek, atletizm branşında yakalanan başarıdan dolayı sporcuları ve İl Müdürlüğü Atletizm Antrenörleri Tuncay Kayacan, Arif Kara, Bilge Gündüz ve Serdar Demirci’yi tebrik etti.

Bölgespor Kulüp Başkanı Tuncay Tülemen ve antrenörler ise atletizm branşında kendilerine her türlü katkı ve desteği sağlayan İl Müdürü Murat Gevrek’e teşekkürlerini ilettiler.

Buluşmada konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, “Atletizm branşında büyük bir gelişme ve ilerleme var. Sporcularımızın ulusal ve uluslar arası organizasyonlarda elde ettikleri dereceleri bizleri gururlandırıyor. Bu başarılarda antrenörlerimizin de gayretleri büyük. Başarıların artarak devamını geleceğine inanıyorum. Özellikle ilimize kazandırılan Uluslar arası Sav Atletizm Kompleksi ile daha fazla başarılı sporcu yetiştirilmesine ve atletizm branşımıza katkı sağlayacağını düşünüyorum. Biz atletizm branşında olduğu gibi diğer branşlarımızın da her zaman yanındayız. Hedefimiz Milli Takımlarımıza daha sporcu yetiştirmek” dedi.

Buluşmanın sonunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, sporculara çeşitli hediyeler takdim etti.

Bu haber 634 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...