“Şartlar uygun olursa Isparta’ya yatırım yaparız”

26 Nisan 2017 18:32

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdülkadir Konukoğlu, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nda işadamları ile buluştu. İşadamları ile sohbet eden Konukoğlu, ITSO Başkanı Başdeğirmen’in “Isparta’ya yatırım yapmanızı bekliyoruz’ talebine ‘Şartlar uygun olursa neden olmasın’ şeklinde yanıt verdi.

Süleyman Demirel Üniversitesinin 6. Tekstil Günleri kapsamında konuk olarak Isparta’ya gelen SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, üniversitedeki ‘İşin Hilesi Dürüstlük’ Konulu konferansın ardından Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nda işadamları ile buluştu. ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan ile yönetim kurulu, meclis ve komite üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda SANKO Holding Onursal Başkanı Konukoğlu işadamları ile sohbet etti.

Ispartalı işadamları ile uzun yıllar dostluk ve alışveriş yaptığını belirten Konukoğlu, “Ben Isparta’yı çok seviyorum. Geçmiş yıllarda çok fazla ticaret yaptığım bir il. Bu ticaretlerden de çok fazla dostluklar edindim. Sizlerle birlikte olmak beni mutlu etti. Ticaret ve Sanayi Odası ekibini Gaziantep’te ağırlamak isterim.”dedi.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Başdeğirmen de Konukoğlu’nun Isparta ile ticaretini ileriye boyuta taşımasını istediklerini belirterek.”Sayın Konukoğlu, Türkiye’nin en önemli işadamlarından biri. Çok büyük yatırımları var. Ülkemizin ekonomisine, istihdamına, ihracatına önemli katkılar sağlıyor. 17 bin çalışanı bulunan kurumsal bir aile şirketinin yöneticisi. 117 yıllık geçmişe sahip 14 faklı sektörde her geçen gün kendini geliştirerek hayatına devam eden SANKO Holding’in Isparta’da bir yatırımı olmasını isteriz.İnşallah kendisi de bu talebimize olumlu yanıt verir.”dedi.

Bunun üzerine İşadamı Konukoğlu da, Başdeğirmen’in talebine olumlu yanıt vererek, “Tabiki Isparta’da yatırım yapmak isteriz, ancak ortama ve potansiyele bağlı, inşallah bir gün potansiyel doğar şartlarda uygun olursa neden olmasın” şeklinde olumlu yanıt verdi.

 

 

Bu haber 534 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...