‘Çok Yaşa Tiyatro’

27 Nisan 2017 18:07

Isparta Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Çok Yaşa Tiyatro’ isimli tek perdelik müzikli kabare oyununu Ispartalılar için sahneledi. Isparta Belediyesi Kültür Sinemasında akşam saat 20.00’da sahnelenen oyuna tiyatro severlerin ilgisi yoğun oldu. Salonda boş koltuk kalmazken, izleyicilerin bir bölümü de oyunu koridorlardan izledi.

Tek perde halinde sahnelenen müzikli kabare Çok Yaşa Tiyatro oyunu Haldun Taner, Tamer Dursun, Yılmaz Erdoğan ve Ümit Yaşar Oğuzcan’ın oyunlarından derlendi. Barış Karabulut’un derleyip yönettiği oyun izleyenler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı. Günlük hayatı ve yanlış anlamaların ele alındığı oyunun sonrasında Isparta Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İrfan Veli Kayacan, oyunculara çiçek takdim ederken, belediye olarak sosyal ve kültürel faaliyetlere destek verdiklerini ve bu tür aktivitelerin bundan sonrada devam edeceğini söyledi.

Isparta Belediyesi Şehir Tiyatrosu bugüne kadar,  ‘Türkçem Eyvah’, ‘Ehliyet Senin Neyine Dön Şinasi Köyüne’, ‘Pırtlatan Bal’ ‘3 İyi Arkadaş’, ‘Sınavsız Hava Sahası’, ‘Kel Oğlum Keleş Oğlum’ gibi tiyatro oyunlarını sergilerken son olarak sergilenen ‘Çok Yaşa Tiyatro’ oyununda ise İlker Büyükyavuz, Ali Eryılmaz, Nigar Özcan, Murat Gürses, Tuğçe Tezel, Burak Güldal, Sena Çağşırlı, Ahmet Kubilay, Ahmet Tezcan, Erhan Sarıkaplan, Beste Büyükyavuz ve Barış Karabulut yol aldı.

 

Bu haber 591 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...