Eğirdir yaz turizm sezonuna hazırlanıyor

28 Nisan 2017 16:35

Dünya'nın Bir İnci'si olan Eğirdir, yaz turizm sezonuna hazırlanıyor.  CittaSlow kenti Eğirdir'de Belediye tarafından parklar, bahçeler ve yeşil alanlar bakım ve onarımdan geçiyor.

Türkiye'nin sayılı sakin şehirleri arasında bulunan Eğirdir'de baharın gelişiyle muhteşem manzaralar oluşurken, Belediye hareketli geçmesi beklenen yaz turizm sezonu öncesinde gerekli alt yapı çalışmalarını ve ön hazırlıklarına başladı. Park bahçe ve yeşil alan düzenlemelerinin yanında kamu binalarına da peyzaj, bahçe düzenlemesi ve çiçekleme konularında da desteğini sürdürürken aynı zamanda  Kaymakamlık binasının girişini de yeşillendirerek ve el yapımı saksılar koyarak güzelleştirdi.

Eğirdir'in her mevsim, her gün her an ayrı bir güzelliğe sahip olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Ömer Şengöl, "Belediye olarak sadece bize ait olan alanları değil Eğirdir'i bütünüyle düşündüğümüz için çalışmalarımızı bu yönde ilerletiyoruz. Citta Slow ünvanı ile birlikte hareketli geçen yaz sezonunun bu yıl daha da hareketli olacağını düşünüyoruz. İlçemizin her köşesi güzel, küçük dokunuşlarla bu güzelliğimize takılar ekliyoruz. Her zaman söylediğim gibi, Allah'ın elinin boş zamanında yarattığı güzel Eğirdir'imizin manzarası Dünya'da başka bir yerde yok. Eğirdir'imiz her mevsim, her ay, her gün, her saat ayrı bir güzelliğe sahip. Baharın gelmesi, ağaçların çiçeklerini açması, belediyemizin park ve bahçelerdeki bitkilerinin kendilerini göstermesi, lalelerin renkleri ve gölümüzün maviliği ilçemizin güzelliğine güzellik kattı. Her açıklamamızda olduğu gibi halkımızın Eğirdir'imize davet ediyoruz. Bizler Eğirdir'de yaşayıp bu güzellikleri görüyoruz, yaşıyoruz. Bu güzellikleri herkesin yaşamasını görmesini arzu ediyoruz. Kaliteli yaşamın başkenti olan Eğirdir'imiz her köşesinden, ayrı bir manzaraya sahip. Herkesi Eğirdir'e davet ediyoruz. " dedi.

Bu haber 530 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...