Hayırsever İşadamına Teşekkür Plaketi

29 Nisan 2017 12:21

Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne katkıda bulunan hayırsever işadamı Hediye Un Fabrikası İmalat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Altunbaş’a idare tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

SDÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Alim Koşar, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Başhekim Yardımcılarımız Doç. Dr. Alper Özorak, Doç.Dr. Taylan Oksay, Yrd.Doç.Dr. Gökben Beceren, Hastane Başmüdürü Mehmet Uygur ve Müdür Yardımcısı Fidan Karahan’ın bulunduğu törende konuşan Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr.  Alim Koşar, “Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne yaptığınız katkı bizler ve hastalarımız için çok önemli. Bağışta bulunduğunuz cihazla binlerce hasta tedavi olarak sağlığına kavuşacak. Kurumlar kalıcıdır, katkılar da kalıcıdır. Sizlere bu çok çok önemli katkılarınızdan ötürü teşekkür ediyoruz ve bu günün anısına size plaket takdim etmek istiyoruz” dedi.

Hastane Başhekimi Prof.Dr. Mehmet Yıldırım da yapılan katkıların önemine işaret ederek, “Sağlık alanında yapılan en küçük bir katkı bile bir insanın hayatında büyük ölçüde öneme sahip. Hastalarımıza sizler gibi yardımseverlerimizin de sayesinde daha donanımlı bir hastanede tedavi olma imkanı sunuyoruz. Sizler, yardımlarınız ile bir insanın iyileşmesine vesile oluyorsunuz. Bizim için çok çok önemli bu katkılarınız örnek teşkil etmekte. Maddi manevi katkılarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Hastanemize bağışta bulunan Hediye Un Fabrikası İmalat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Altunbaş da kendisine bu imkanı sağladıkları için hastane yönetimine teşekkür etti.

 

 

Bu haber 513 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...